S’incendia una casa a la urbanització de Mas Fumats de Roses i queda inhabitable

Incendi en una cada de Mas Fumats, Roses
A causa de l'incendi la casa ha quedat inhabitable

L’estructura de la casa no ha resultat malmesa però l’únic habitant i propietari s’haurà d’allotjar a casa dels veïns o familiars durant un temps

Incendi en una cada de Mas Fumats, Roses
A causa de l’incendi la casa ha quedat inhabitable

Passaven 8 minuts de les 12 del migdia quan els Bombers de Roses ha rebut l’avís que s’havia calat foc en el garatge en una casa de dues plantes, situada al carrer Albacete, nº8, de la urbanització del Mas Fumats, a Roses.
Fins al lloc s’han desplaçat 5 dotacions de Bombers que han donat per estabilitzat el foc a les 12:52, que ha cremat el garatge, on s’ha originat, i la resta de l’immoble.
Els Bombers, en observar que l’estructura de la casa podia haver quedat malmesa, han decidit donar avís a un tècnic de l’Ajuntament de Roses, que ha dictaminat que no havia danys estructurals, però, tot i això, a causa de les flames i el fum, la casa ha quedat inhabitable.

El propietari de la casa, un alemany que la servir com a primera residència, no ha patit cap dany personal, però, serà acollit en una casa dels veïns del costat o d’algun familiar fins que l’habitatge torni a ser habitable.

Els Bombers han donat per extingit el foc a les 14:44 hores.

Al lloc dels fets també s’han desplaçat una ambulància del SEM i 1 patrulla de la Policia Local de Roses.