S’incendien a Roses unes 5 motos i una bicicleta durant la revetlla de Sant Joan

Motos cremades a Roses

A dalt, les fotos sent devorades pel foc, i a sota els vehicles totalment calcinats

L’incendi va afectar a un edifici del carrer Palmeroles i es va haver de desallotjar als veïns

Motos cremades a Roses
A dalt, les fotos sent devorades pel foc, i a sota els vehicles totalment calcinats

Faltaven uns 15 minuts per arribar a les 4 de la matinada quan la Policia Local de Roses va rebre una trucada d’una veïna del carrer Palmeroles avisant que s’havia calat a foc al carrer. Concretament, s’havien incendiat les motocicletes que hi havia estacionades en l’aparcament ubicat per a tal efecte, a més d’una bicicleta que hi havia lligada a un arbre.
Immediatament s’ha donat l’avís al Bombers de la Generalitat que van activar 6 dotacions del Parc de Bombers de Roses, tot i que finalment al lloc dels fets hi van treballar dues.
En arribar al lloc, els Bombers van detectar que el foc havia afectat els cables elèctrics de la façana d’un edifici situat al nº 5 del vial, composat d’una planta baixa més 3 pisos. El fum va entrat dins els habitatges, de manera que es va haver d’evacuar tota la finca.

En total, van ser 3 les persones desallotjades, les quals van passar pel serveis mèdics de l’ambulància del SEM, que es va desplaçar fins al lloc, per comprovar que no havien resultat intoxicades pel fum. Totes sis, però, no han pogut passar la nit a casa seva.

Els Bombers després d’extingir el foc van procedir a fer tasques de ventilació de tot l’immoble.
Al lloc dels fets també es van desplaçar dues patrulles de la Policia Local de Roses i una dels Mossos, donant el servei per finalitzat el servei a les 5:15 hores.

Aquest matí ja s’ha permès als veïns entrar a casa seva ja que l’edifici no va patir cap dany estructural.

Totes les motos i la bicicleta, com es pot veure a la imatge, van quedar com a sinistre total, i hores d’ara s’està investigant les causes de l’incendi, tot i que el propietari d’una d’elles, el productor i articulista Thomas Spieker, considera que ha estat “una bretolada de Sant Joan, un accident fortuït”.

Aquest incendi va ser un dels 1.175 serveis que van haver de fer els Bombers de la Generalitat arreu del país entre les 20 h d’ahir i les 8 hores d’avui.