S’inicia una campanya en Change.org per a que l’Ajuntament de Roses doni una solució per guardar les carrosses del Carnaval

Carnaval de Roses 2017
Comunicat que l'empresa MOPAFU SL ha posat a la porta d'entrada de la nau de les carrosses del Carnaval de Roses

La colla Fins Aquí Hem Arribat del Carnaval de Roses ha estat qui ha endegat aquesta campanya recollida de firmes

Carnaval de Roses 2017
Comunicat que l’empresa MOPAFU SL ha posat a la porta d’entrada de la nau de les carrosses del Carnaval de Roses

La colla de Carnaval Fins Aquí Hem Arribat ha iniciat una campanya per internet a través de Change.org per recollir signatures per tal que l’Ajuntament de Roses proposi una solució per poder guardar les carrosses un cop acabada la festa de disfresses que se celebrarà del 23 al 27 de febrer.

Actualment, 21 carrosses (altres ja van abandonar la nau perquè no podien fer-se càrrec del lloguer) són les ocupen la nau que hi ha a prop del polígon industrial de Roses, propietat del Sr. Escribano, on els membres de les respectives colles treballen en elles per tal de decorar-les de cares a les desfilades del Carnaval.

L’empresa MOPAFU SL, mitjançant un paper pegat a la porta (vegeu foto), notifica que la primera setmana de març, tot just un cop acabat el Carnaval, totes les carrosses hauran d’haver desallotjat la nau.

Segons diu el text d’aquesta campanya, l’Ajuntament de Roses sap des del setembre passat que la nau ha estat venuda a una empresa de avicultura, “i els hi vam sol·licitar que, si us plau, es busqués una possible solució. Ja que la majoria de carrosses, per dimensions, només poden guardar-se i construir-se en una nau com la que estem actualment, sent impossible fer-ho en garatges privats o descampats”.

I davant de “l’aparent falta de voluntat per part del consistori en trobar una solució” com resa el text del campanya, aquesta colla, fent honor al seu nom ha dit “Fins Aquí Hem Arribat” i ha iniciat una recollida de firmes a través de Change.org per a que “es faciliti un espai adient pe construir i guardar les carrosses del poble”.

De moment, la campanya ja ha recollit una cinquantena de signatures d’adhesió.