S’investiga una possible agressió de gènere a Roses

Possible agressió sexual a Roses

La dona sortint de l'edifici acompanyada d'un Mosso d'Esquadra

Una dona salta d’un balcó a l’altre d’un edifici de l’Avda. Mare de Déu de Montserrat de Roses perquè considerava que un company de pis la volia agredir

Possible agressió sexual a Roses
La dona sortint de l’edifici acompanyada d’un Mosso d’Esquadra i un tècnic del SEM

Tot va succeir el passat dijous, 16 d’agost, al voltant de les 12:30 hores en un immoble situat a l’edifici nº 31 de l’Avda. Mare de Déu de Montserrat de Roses. Va ser doncs quan una dona va saltar d’un balcó del segon pis a un altre d’un primer per escapolir-se, segons va explicar als Mossos d’Esquadra, d’una suposada agressió per part d’un company de pis.

Un veí de Roses, en veure la dona i que li va demanar ajuda va trucar al 112 i dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local i una ambulància del SEM es van desplaçar fins al lloc dels fets.

La dona va ser traslladada fins al Centre d’Atenció Primària de Roses. En allà va donar més detalls del que va succeir, explicant que mentre hi era a la cuina va ser agafada pel braç per un dels seus dos companys de pis. En veure l’actitud de l’home va fugir a la seva habitació, on es va tancar. L’home va colpejar la porta de tal manera que va decidir sortir al balcó i saltar una planta per escapolir-se de l’agressió.

Els Mossos d’Esquadra estan a la recerca dels dos homes, tot i que un d’ells ja el tenen identificat, per esbrinar què va passar realment.