El SIOCCAT protesta pel tracte infligit als 712 alcaldes/esses de Catalunya i els dóna el seu suport per la celebració del referèndum

SIOCCAT sí al referèndum

El Sindicat  intercomunal per a la promoció de les llengües Occitana i Catalana (SIOCCAT), a través del seu president, Francis Manent, fa un públic un comunicat on dona el seu suport “franc i massiu” al conjunt d’alcaldes i alcaldesses “desitjosos de garantir la democràcia prop del poble català” 

Comunicat del SIOCCAT

SIOCCAT sí al referèndumEl 22 de setembre de 2017, Francis Manent, President del Sindicat  intercomunal  per  a  la promoció de les llengües Occitana i Catalana (SIOCCAT) i batlle de Sant Andreu, comunica: 

La democràcia no es negocia, és!

El Sindicat Intercomunal per a la promoció de les llengües Occitana i Catalana reuneix 129 municipis dels Pirineus Orientals.

Avui, el SIOCCAT protesta contra el tracte infligit als 750 batlles i batllesses de Catalunya sud, convocats per la justícia pel sol fet de facilitar l’organització d’eleccions.

El SIOCCAT denuncia les derives que ens tornen a submergir dins una trista pàgina de la història.

El poble català demana a expressar-se democràticament per mitjà de les urnes el 1er d’octubre vinent; ho fa de manera pacífica amb gran civisme i molta convicció. La llibertat d’expressió és un dret fonamental.

El SIOCCAT vol donar el seu suport franc i massiu al conjunt dels batlles desitjosos de garantir la democràcia prop del poble català.

Francis Manent
President del Sindicat Intercomunal per a la promoció de les llengües Occitana i Catalana