Sis joves esportistes de Roses optaran al títol de campió de Catalunya de Taekwondo

TKD Joan's
Els 6 joves esportistes del TKD Joan's de Roses que participaran al campionat de Catalunya a la categoria Promoció Cadet

El TKD Joan’s de Roses dóna la llista dels joves que es presentaran al campionat català a la categoria Promoció Cadet

TKD Joan's
Els 6 joves esportistes del TKD Joan’s de Roses que participaran al campionat de Catalunya a la categoria Promoció Cadet

El passat cap de setmana el TKD Joan’s de Roses i el K-PÓ Coach Sport de Mallorca van portar a terme un ‘stage’ de preparació dirigit als esportistes de categoria cadet i sènior per tal d’afrontar els propers compromisos en l’alta competició.
Unes sessions d’entrenaments dirigides pels tècnics Juan Jorquera i Miquel Capó a les mateixes instal·lacions del gimnàs rosincs, i en les que es va treballar principalment en els conceptes tècnics i tàctics del taekwondo, a banda d’utilitzar la pliometria (entrenament específic per generar moviments ràpids i potents).

Un stage que va ser considerat com a “molt positiu”, van concloure el rosinc Jorquera i el mallorquí Capó en quant a l’implicació del joves esportistes, i que aquest cap de setmana podria recollir els seus primers resultats en el campionat de Catalunya a la categoria Promocio Cadet.

Un certamen pel qual l’equip tècnic del TKD Joan’s ja ha fet publica la llista dels 6 esportistes que representaran a Roses aquest proper diumenge, 26 de gener.
Així, els tècnics rosincs han decidit que Marc Borrás, Jordi Abad, Lluis Romaní, Oriol Bech, Iván Abadal i Ismail Abriak, siguin els joves rosincs que optin al títol de campions de Catalunya al Pavelló de la Mar Bella de Barcelona, lloc on, com és habitual, se celebrarà el campionat.