Suquet de peix de Rose

Sisena edició de la Sweet Aloha aquest cap de setmana del 15, 16 i 17 de setembre

El surf femení torna a ser protagonista del tancament de l’estiu a la gran concentració de només noies a Sant Pere Pescador

La 6ª edició del Sweet Aloha comptarà amb la participació de convidades inspiradores i influencers molt reconegudes com Magali Dalix, Mireia Canalda, Núria Gomà, Ainània Yoga, Maria Cairam, Ester Valiente i Isabel Sánchez. que donaran els millors consells en les seves especialitats esportives del Surf, Kitesurf, Fitness, Yoga, SUPYoga i Apnea.

El Càmping Bungalow Park & Spa La Ballena Alegre, reconegut internacionalment pel seu alt compromís amb la sostenibilitat, aposta també per l’empoderament femení amb aquesta concentració anual de surf style per dones en què les participants poden experimentar diverses activitats com windsurf, kitesurf, paddle surf, fitness, dansa polinèsia, SUPyoga i molt més.

Dirigides pels millors equips de professionals en cada especialitat, també tenen l’oportunitat de conèixer a dones referents en aquests esports compartint vent, platja, onades, música en viu i moltes sorpreses en un ambient familiar i divertit.

Més de dos-centes dones es trobaran a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador a ple cor del Golf de Roses per gaudir un cap de setmana al més pur estil hawaià que ens deixarà imatges increïbles de la sortida del sol i la superació personal en la pràctica d’aquests esports d’aventura.

Com va nèixer la Sweet Aloha?

La Sweet Aloha va nèixer com la primera concentració exclusiva de noies que se celebra a la costa catalana. En canvi, l’origen neix de la idea de traslladar la cultura del surf de Hawaii al nostre litoral amb l’objectiu de donar visibilitat a la dona com a practicant d’aquest esport.

Així, les “sweetriders” són dones actives, lliures, felices, amants dels esports nàutics, del mar, la natura, de l’autocura, a les que els hi agraden els desafiaments i l’aventura, afirmant la seva feminitat en la pràctica esportiva.

A més de gaudir del mar i de la platja, amb activitats com la sortida del sol en Paddle surf, també ballaran al ritme de les danses polinèsies i del zumba, practicaran running, faran bateig de submarinisme, patinaran en longboard i molt més. Tot això comptant, com sempre, amb el millor material i les millors escoles per practicar amb seguretat les diferents modalitats. Seran uns dies de diversió, de conèixer noves amistats, de viure noves ambient.

La Sweet Aloha ha augmentat en participants que provenen de tots els punts tant a nivell nacional com internacional, essent així un referent d’aquesta concentració.