S’obre el termini de presentació de candidatures per optar als Premis Emprenedors de l’Alt Empordà 2024

El lliurament dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà d’enguany es durà el 7 de juny al Teatre Municipal de Roses

El termini de presentació de candidatures de la setzena edició dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà s’obre de l’1 d’abril al 13 de maig. Aquesta convocatòria té com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball.

’Associació de Joves Empresaris de Girona, el Setmanari de l’Alt Empordà, el Fòrum Imagina, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres, l’Ajuntament de Roses i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ja estan treballant en una nova edició dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà, que enguany arriba a la seva setzena edició. Aquesta convocatòria té com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives  empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball. Enguany, el termini de presentació de candidatures és de l’1 d’abril al 13 de maig.

Els guardons es distribueixen en cinc categories:

  • Premi Jove Empresari que distingeix l’empresari/a empordanès/a menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada. El premi consistirà en el lliurament d’un diploma i d’una escultura commemorativa.

  • Premi Emprenedor, per al projecte d’empresa de l’Alt Empordà més viable, innovador i amb major potencial de creixement, dotat amb un 1er Premi de 3.000 € en metàl·lic i publicitat al setmanari l’Empordà per un valor de 1.500 € i un 2on Premi dotat amb 1.500 € en metàl·lic.

  • Premi a la Responsabilitat Social Corporativa i Sostenibilitat, per a aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi posat en pràctica iniciatives destacades en l’àmbit de la responsabilitat social i la sostenibilitat en el territori, dotat amb 1.500 € en metàl·lic.

  • Premi a la Millor Idea de Negoci, per a les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca. Aquesta categoria té dues modalitats de premis: estudiants d’ESO i estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius. Els membres de l’equip guanyador de cada categoria rebran una mini tauleta digital.

  • Premi a la Innovació, per a aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos. Premi dotat amb 1500€ en metàl·lic.

  • Premi a la Innovació Turística, per aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos. Premi dotat amb 1500€ en metàl·lic

El lliurament dels premis es durà el 7 de juny al Teatre Municipal de Roses, esdevenint una ocasió especial per reconèixer i premiar l’excel·lència i la innovació dels empresaris i emprenedors de l’Alt Empordà. Podeu consultar les bases completes de la convocatòria 2024 clicant AQUÍ.

Exit mobile version