S’obren les inscripcions per a nous cursos de l’Oficina de Català de Roses

Oficina de Català de Roses

Aquest divendres, 20 de gener, s’obren les inscripcions per al període febrer-maig

Oficina de Català de RosesL’Oficina de Català de Roses obre les inscripcions per a totes les persones interessades a participar en els cursos de català que oferirà entre els mesos de febrer i maig. El període d’inscripcions s’obre el proper divendres, 20de gener, i romandrà obert fins al 17 de febrer. L’oferta és de cursos dels nivells Inicial 1, Bàsics 1, 2 i 3), Elemental 1 i 2 i Suficiència 1 i 3.

Entre el 20 de gener i el 17 de febrer, els dimecres i divendres de 10 a 14 h, l’Oficina de Català de Roses rebrà les inscripcions per participar en els cursos esmentats. La durada dels mateixos serà del 20 de febrer al 22 de maig en el cas dels cursos que s’imparteixen els dilluns i dimecres, mentre que els cursos que se celebraran dimarts i dijous tindran lloc entre el 21 de febrer i el 16 de maig.

En aquest enllaç podeu consultar els horaris de cada nivell. Per a més informació, l’Oficina  de Català de Roses es troba en el número 22 de la Riera Ginjolers, telèfon 972 25 39 47. Les places són limitades.