S’obren les inscripcions del transport escolar 2020-2021

Servei de transport escolar

Transport escolar que s’adaptarà a les mesures de seguretat a causa de la pandèmia de la Covid-19

Aquest proper dilluns, dilluns 24 d’agost, el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses obre el període d’inscripcions per a aquelles famílies interessades en fer ús del servei de transport escolar durant el curs 2020-2021.

Aquest servei, permet el desplaçament dels alumnes de Primària tant des del centre com des de les diferents urbanitzacions a les escoles públiques de Roses. El transport s’iniciarà el proper mes de setembre adoptant les mesures de distància social i ús de mascareta per garantir la seguretat. És a dir, serà obligatori l’ús de mascareta i mantenir la distància social entre unitats familiars a la parada de l’autobús. A més, les famílies hauran de signar una declaració responsable comprometent-se a no portar l’infant al servei en cas que aquest presenti simptomatologia compatible amb la Covid-19.

L’Ajuntament de Roses posa a disposició dels escolars del municipi dues línies de transport escolar amb les quals dona resposta a les necessitats de desplaçament que puguin tenir les famílies, englobant tant el centre com les urbanitzacions de la població:

  • La Línia 1 realitza el recorregut La Garriga, El Cortijo i urbanització de Santa Margarita fins a les escoles Vicens Vives, Narcís Monturiol, Els Grecs i Montserrat Vayreda.
  • La La línia 2, per la seva banda, comunica aquests mateixos centres escolars amb les urbanitzacions de Mas Fumats, Mas Boscà, Mas Mates i el nucli urbà.

Les inscripcions es poden realitzar a partir de dilluns demanant cita prèvia al Departament d’Ensenyament al mail ensenyament@roses.cat, o bé trucant al telèfon 972 25 24 00, i restaran obertes al llarg del curs escolar o fins a esgotar places.

La documentació que cal adjuntar en el moment de realitzar la inscripció és el DNI del pare/mare/tutor, el número de compte bancari i una fotografia mida carnet del menor. El preu el servei és de 26,50 € mensuals, o de 16 € si només es fa ús d’un trajecte diari (anada o tornada).