S’obren les preinscripcions a Roses per l’Estiu jove i l’Aventura Jove 2021

Estiu jove i Aventura Jove de Roses 2021

Les inscripcions per als dos programes s’obriran per a joves empadronats a Roses el dia 17 de maig i s’allargaran fins al 21 de maig

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses obrirà el proper dilluns, 17 de maig, el període de preinscripcions per als joves nascuts entre els anys 2005 i 2008 (ambdós inclosos) que vulguin participar aquest estiu en alguna de les dues activitats organitzades per a aquestes franges d’edat a la població. Es tracta de l’Estiu Jove, que es desenvoluparà a les dependències del CAR, i de l’Aventura Jove, que proposa activitats en el medi natural. Ambdues es realitzaran els mesos de juliol i agost.

Per al joves empadronats a Roses i per al que viuen a d’altres poblacions

Les inscripcions per als dos programes s’obriran per a joves empadronats a Roses el dia 17 de maig i s’allargaran fins al 21 de maig, mentre que, en cas que quedin places disponibles, s’obrirà una segona preinscripció per a nois i noies de fora del municipi entre el 24 i el 28 de maig. En tots els casos les preinscripcions es faran telemàticament, a la web inscripcions.roses.cat.

L’Estiu Jove oferirà jocs, tallers, esports i activitats recreatives i de lleure que es realitzaran majoritàriament a les dependències del CAR Jove. L’horari serà de dilluns a divendres de 9 a 13 h, un dia a la setmana de 9 a 19 h i es farà una sortida mensual. L’Aventura Jove consistirà en activitats en l’entorn natural, també en horari de dilluns a divendres de 9 a 13 h, tot i que un dia a la setmana les activitats s’allargaran durant tot el dia i també es realitzarà una sortida quinzenal.

Cadascuna de les activitats ofereixen 30 places cada mes i tenen un preu de 25 € per matrícula i 125 € per mes.

  • Tota la informació i documentació necessària clicant AQUÍ.