Nadal a Roses

Sol i bon temps a la desfilada de divendres nit del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2016
Una drag queen a la desfilada de divendres nit del Carnaval de Roses 2015

Una temperatura agradable, comparada amb els darrers dies, va acompanyar als més de 4.000 participants del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2015
Una drag queen a la desfilada de divendres nit del Carnaval de Roses 2015

La desfilada de divendres nit del Carnaval de Roses es va celebrar amb una temperatura que semblava impossible que es donés donada la fred que havia patit Catalunya, en general, i la Vila Rosinca, en particular, durant els darrers dies.

Així, que val, ho reconeixem, el títol és una mica exagerat, perquè no surt el sol mai per la nit, però és que la temperatura era tant agradable, tant bona, que és com si hagués sortit. I si no que li preguntin als chipirons que hi havia desfilant, que no paraven de cantar ‘Ei, chipirón!, que totes les nits surt el sol, chipiron!’.

I com el vent, sortosament, no va fer acte de presencia, les Caputxetes Vermelles, els Llops, els Yoshi Birdo, els Gats amb Botes, els Capità Amèrica, els Pirates, els Elvis i les Marilyns, els Hippies, els Guardians de la Galaxia, les Penélope Cruz… Ui no! Penélope Glamour, les Ballarines de Can-Can del Far West, les Escombriaires, les i els… Ja no ens recordem de més… Però tots i totes s’ho van passar d’allò més bé.

Tots i totes que van fer cas de la Campanya de Salut organitzada per l’Ajuntament de Roses. Perquè hi ha haver qui no va fer cas i va pagar les conseqüències, ja que la desfilada dia no el va acabar en posició vertical sustentat per les seves dues cames. I pot ser que no pugui el que resta de Carnaval… Llàstima.

I dit això, aquí ho deixem amb una galeria de fotos que és el que voleu veure. Hem intentat agafar un per una per una a les més de 4.000 persones (comptades una per una) que van participar, repartides entre les més de 70 colles i gairebé la setantena de carroses que van desfilar per l’Avinguda de Roses fins acabar, com es tradició, al moll del port pesquer.

Si algú no surt a les imatge, que ho digui, que avui dissabte, a la desfilada infantil, corregirem la situació.

[fsg_gallery id=”176″]