Solidaritat al voltant d’un sopar en favor de la Fundació Roses contra el Càncer

Fundació Roses contra el Càncer

Solidaritat i camaredia durant el sopar benèfic de la Fundació Roses contra el Càncer

La Fundació Roses contra el Càncer reuneix a l’hotel Almadrava Park gent d’arreu Girona per recaptar fons per a la seva causa

Fundació Roses contra el Càncer
Solidaritat i camaraderia durant el sopar benèfic de la Fundació Roses contra el Càncer

La gent de Girona, la gent solidària de la comarca de l’Alt Empordà i la demarcació de Girona no falla mai quan se la necessita. I un any més es va poder comprovar el passat dissabte durant el sopar benèfic a favor de la Fundació Roses contra el Càncer que es va celebrar, com ja és tradicional, a l’Hotel Almadrava Park.

Professionals del tots els àmbits i sectors empresarials, metges, polítics, esportistes, cuiners, notaris i la societat civil en general, fins arribar a prop de 200 comensals es van donar cita al voltant en el marc d’un sopar per ajudar a la Fundació Roses contra el Càncer en la seva tasca de combatre la malaltia mitjançant la investigació, així com ajudar als familiars i malalts de càncer.

Tots els comensals ho van fer abonant el tiquet del sopar, d’altres fent el donatiu sense assistir a l’àpat a través de la ‘Fila 0’. A més entitats i empreses també van voler contribuir a la causa com és el cas del Club Rotary Roses-Empuriabrava, que va fer un donatiu de 600 €, o l’Ordre International des Anysetiers, que va fer una altre de 500 €, asssenyalant a més que, el 24 d’octubre, durant la celebració de la 4ème Chapitre Magistral al Castell de Peralada, faran un altre donatiu, a l’igual que a l’Associació Tramuntanets, que l’any passat va ser de 2.500 €.

Destacar que es va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, la presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer, Pilar Serra, el Cap d’oncologia mèdica de l’ICO Girona, Dr. Joan Brunet, l’oncòleg ICO Girona, el director assistencial de l’ICO Girona, Francesc Soler, el Cap de Ginecologia de l’Hospital Trueta, el Dr. Joan Meléndez, el director del Centre Sociosanitari Bernat Jaume, el Dr. Arcadi Boixadera, el regidor Benestar Social, Marc Danès, el director EAP Roses, Dr. Espinet, el Cap del Servei d’Anestesiologia i Clínica del Dolor de l’Hospital de Figueres, el Dr. Pere Casanovas i el director del Servei d’Atenció Primària Girona Nord, el doctor Francesc German.

Durant la vetllada es va sortejar un Viatge a Lanzarote per 7 nits a mitja pensió, gentilesa de Viatge Viñolas, un regal de Multiòtiques Roses i un quadre de Rosor Jaén.

Cal destacar que en aquest sopar benèfic van col·laborar: Almadraba Park, Restaurant Compartir Cadaqués, Perelada, Juvé & Camps, Òpera, Gràfiques Empordà,  Flors Mateu i Viladeroses.cat