La solidaritat dels rosincs no defalleix i es supera la xifra de venda de pebrots a benefici de projectes contra el Càncer

“Posem-li pebrots al càncer”

Voluntàries venen bosses de pebrots de la campanya “Posem-li pebrots al càncer” durant els passats 2 i 3 de febrer

1.255 bosses es van vendre als dos supermercats Condis de Roses a la campanya “Posem-li pebrots al càncer”

“Posem-li pebrots al càncer”
Voluntàries venen bosses de pebrots de la campanya “Posem-li pebrots al càncer” durant els passats 2 i 3 de febrer

No defalleix, la solidaritat dels rosincs envers els demés no disminueix, al contrari, augmenta.
I la campanya “Posem-li pebrots al càncer”, impulsada per la Federació Catalana de Entitats Contra El Cáncer als supermercats Condis de Catalunya amb l’objectiu fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC és una bona prova.

A Roses, com en la resta de Catalunya es va celebrar aquesta campanya els dies 2 i 3 de febrer, als dos supermercats Condis de la Vila, el de la Gran Via Pau Casals i el de l’Avda. Jaume I.

I els rosincs van fer que es superés, amb escreix, la xifra de venda de bosses de pebrots assolida l’any passat.
Al Condis de la Gran Via es van vendre 651 bosses, i al de l’Avda Jaume I, 604, que fan un total 1.255 bosses, deixant molt enrere les 908 que es van vendre l’any passat.

Cada bossa es venia al preu simbòlic de 1,5 €, per tant es van recaptar 1.882, 50 euros, el que suposa 520 més que el 2017.

Una solidaritat dels vilatans per la qual Pilar Serra, presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, entitat organitzadora de la campanya a casa nostra s’ha mostrat “molt contenta, perquè no esperàvem vendre aquesta quantitat, perquè recordo que feia molta fred i no acompanya a sortir de casa, i per tant no puc més que donar les gràcies a tothom, als ciutadans, als voluntaris i als treballadors dels supermercats Condis”.

Tant l’any passat, com al 2015, el primer de la campanya, i com al 2016, l’únic supermercat Condis que hi havia a Roses, el de la Gran Via, va ser l’establiment que “més bosses de pebrots va vendre de tota Catalunya, enguany, tot i que hem superat la quantitat de l’any passat, no sabem si encara també s’ha assolit aquest rècord, però en fer-se en dos supermercats potser no hagi estat, així, però això és el de menys, l’important és que la ciutadania hagi aportat el seu gra de sorra a benefici dels malalts oncològics”, ha manifestat Serra.