SOM d’Empuriabrava i Castelló organitza a un cicle de debats temàtics per analitzar el present i futur del municipi

SOM d’Empuriabrava i Castelló

Cicle de col·loquis-debats temàtics que es durà a terme el tercer dimecres de cada mes al Centre Cívic d’Empuriabrava

El grup municipal SOM d’Empuriabrava i Castelló ha iniciat les tasques d’anàlisi de la situació del municipi en diferents àmbits, dividits en les àrees corresponents a la gestió que en realitza l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. D’aquests treballs de diagnosi en resulten unes conclusions i propostes de gestió futura que s’exposaran en un cicle de col·loquis on es recollirà, també, l’opinió i experiència dels assistents.

SOM treballa en l’anàlisi de mancances i deficiències que pot presentar la gestió política municipal. Un grup de treball format per membres del partit amb col·laboració amb experts del territori en les diferents àrees, està posant sobre la taula els treballs que ha de dur a terme el consistori amb la voluntat de fer una clara radiografia del que està passant. D’aquesta manera, el grup municipal pretén construir una mirada de futur realista tenint en compte els recursos existents i els reptes actuals, i alhora ambiciosa, que respongui a les necessitats del municipi i de les persones que hi viuen i treballen.

El resultat d’aquests treballs s’exposarà en el cicle de col·loquis-debats temàtics que han organitzat pel tercer dimecres de cada mes. Aquests espais, però, també tenen l’objectiu de servir per escoltar als interessats i interessades en la temàtica i incloure les seves aportacions en el document final.

El primer d’aquests col·loquis, el qual estarà centrat en els temes de benestar social del municipi ( serveis socials, casals, residència Toribi Duran, El Tamariu i relacions amb altres ONG’s i entitats) el presentarà el reconegut doctor Miquel Orós, i tindrà lloc el pròxim 21 de setembre a les 19.30 hores al Centre Cívic d’Empuriabrava.