Cinema a la Fresca

SOM Roses demana tirar endavant una promoció pública de 100 habitatges de lloguer regulat

ERC SOM Roses
En aquest terreny municipal, adjacent al Mercat de la Roba dels diumenges, és on demana ERC SOM Roses fer els habitatges de lloguer social

Segons el portaveu d’ERC SOM Roses, Joan Plana, aquest “és un projecte important que cal tirar endavant amb la màxima dedicació i celeritat per a garantir el futur de molts veïns de Roses a casa seva”

Roses és la població gironina amb més habitatges buits. Per aquest motiu, en el passat mandat en va crear un nou servei, l’Oficina Local d’Habitatge, amb un tècnic especialista en la matèria, del que fins llavors l’Ajuntament no disposava.

També és van començar a esbossar projectes importants i ambiciosos, com ara les subvencions per a la rehabilitació de pisos vells per fer-los entrar en el mercat de l’habitatge i, sobretot, impulsar una promoció pública de fins a 100 pisos de lloguer regulat al terreny municipal del costat del terreny on els diumenges hi ha el Mercat de la Roba.

Trobar un pis a Roses, sigui de lloguer o de compra, és una autèntica odissea per a molta gent, especialment pels més joves i pels que tenen uns ingressos més humils. Això ens obliga a afrontar polítiques d’habitatge valentes i contundents per a evitar que la nostra ciutat expulsi a la seva gent per aquesta raó.

Segons ha manifestat el portaveu d’ERC SOM Roses a l’Ajuntament, Joan Plana, “la promoció pública de 100 habitatges és un projecte que cal tirar endavant amb la màxima dedicació i celeritat per a garantir el futur de molts veïns de Roses a casa seva”.