Somriures de solidaritat amb l’humorista Agustín Jiménez

PROEM-AID

¡Salvados por la risa! és un espectacle a benefici de l’ONG PROEM-AID, per a que pugui continuar salvant vides al Mar Mediterrani

PROEM-AIDEl proper diumenge, 8 d’abril, a partir de les 20 hores, l’actor, humorista i monologuista Agustín Jiménez salvarà moltes vides amb el seu espectable ¡Salvados por la risa! al Teatre la Gorga de Palamós, ja que la totalitat dels diners que es recullin per les entrades es destinaran íntegrament a l’ONG PROEM-AID per a què pugui continuar salvant vides a les aigües del mar Mediterrani.

PROEM-AID és una associació sense ànim de lucre que neix, a finals del 2015, com a resposta a la crisi humanitària al mar Mediterrani on milers de refugiats i immigrants es juguen la vida al mar en intentar arribar a les costes d’Europa. PROEM-AID, format per professionals de les emergències i voluntaris, ha salvat des de la seva fundació la vida de milers de persones a la costa sud-oest de Lesbos, a Grècia, començant a ajudar també en el Mediterrani Central al setembre de 2017.
La catàstrofe al mar Mediterrani és una realitat i no ens podem aturar. Iniciatives com aquestes i qualsevol ajuda són necessàries per poder continuar salvant vides.

El teu somriure pot salvar vides! Compra AQUÍ la teva entrada al preu de 15 euros.

Podeu seguir a través de les xarxes socials de Twitter i de Facebook, tota la tasca humanitària que porta a terme l’ONG.
Els interessats també poden contactar amb PROEM-AID enviant un correu a proemaid.cat@proemaid.org o als telèfons/whatssap 605 565 783 (Coke) i 629 340 454 (Luti).