Són molt coneguts, sí, però el Pato Donald i la Daisy li donen un “Otro Rollo” al Carnaval de Roses

Alguns dels Patos i Pates de la colla 'Otro Rollo'

Els membres de la colla “Otro Rollo” aniran disfressats d’aquest personatges de Disney super-arxi-representats en els Carnavals de tot el món. “I què? Nosaltres som un altre rotllo”

Carnaval de Roses 2016
Alguns dels Patos i Pates de la colla “Otro Rollo” amb la que serà la seva casa marinera

Yoshi Birdo és un dinosaure de color rosa que surt al vídeo joc de Súper Mario. Un personatge que van representar la colla “Otro Rollo” al Carnaval de Roses de l’any passat. I parlant de rotllo, aquest el canviaran, però no massa, per la festa de disfresses d’enguany. Diem no massa per una questió, perquè tornaran a ser un animal pel Carnaval, tot i que hi ha gent que va dient (que sabem que la gent xerra molt a l’esquena de tothom), que els de la colla “Otro Rollo” són uns animals durant tot l’any…
Sigui com sigui (que nosaltres no volem entrar en polèmica), els i les integrants d’aquesta colla aniran de Pato Donald i la Daisy, però, perquè aquesta disfressa?, “perquè no teníem ni idea de què disfressar-nos i buscàvem un de més senzill que el de l’any passat, ja que, a més, ens va costar molt car”, ens va dir la Claudia Abad, una de les cap de colla, per remarcar que “ja sabem que és una disfressa molt típica, però a Roses fa molt que ningú es disfressa de Donald i Daisy”.
El que no vam poder esbrinar és si elles aniran de Daisy i ells de Donald, però ens ensumem que així serà veient el presumides que són les dones i el ‘matxos’ que són els integrants d’aquesta colla.

A veure, n’hem a dir quatre veritats i desvetllar el perquè es disfressen de Pato i Pata. Per la fred. Sí, per la fred. Ens expliquem, l’any passat ens van disfressar de Yoshi Birdo perquè com el carnaval queia molt abans del normal, els membres no volien passar fred.
I com resulta que enguany la festa de disfresses de Roses encara se celebra abans que al 2015, doncs tampoc volen passar fred i han pensat, molt intel·ligentment, que les plomes dels ànecs més famosos del cel·luloide els abrigaran el suficient per no passar fred.

I si això és mentida… Ens veiem als Tribunals!

Així que, solucionat el tema de la disfressa anem a veure com decoren la carrossa… “com la casa del Pato Donald, una casa marinera”, va dir Abad. Original?, no, és un altre rotllo, millor dit, és “Otro Rollo”.

I 150 ‘euracos’ pagarà cada membre d’aquesta colla, uns calerons que els dóna dret a “menjar, beure, la disfressa amb la modista inclosa, però l’arròs encara no ho sabem, ja que nosaltres els dilluns els darrers anys no ens vam disfressar, i enguany encara no ho sabem”, va dir la cap de colla. Un quantitat de diners que ha pujat un xic respecta a l’any passat, quan era de 140 euros.

Sense cap menor a la carrossa

Si la quota ha augmentat 10 euros el que ha baixat han estat el membres de la colla. Al 2105 hi havia uns 90 Yoshi Birdo, ballant, bevent i menjant amb la “Otro Rollo”, però enguany seran 79 els que es disfressaren de Pato Donald i de Daisy, i el motiu d’aquesta davallada “no ha estat pel tema de no donar-les alcohol, sinó perquè ens vam passar tot el Carnaval pendents d’ells, els hi dèiem, per exemple, que no baixessin de la carrossa en marxa i ho feien, llavors aquest any no portem menors, que volem gaudir del Carnaval”, va explicar la Clàudia.

Sí al port

“Al port s’ha de poder anar, perquè sinó és pot haver-hi molt d’enrenou amb les carrosses per tot el poble, perquè no tothom va a l’envelat o al Pavelló”, va dir la cap de colla de “Otro Rollo” sobre la problemàtica generada a l’entorn de la prohibició que es volia fer sobre que les carrosses entressin al moll.

El lloguer no és car

I respecta al lloguer de la nau, la Claudia considera que “no és car, però, va matissar, si pots accedir durant tot l’any i no només 3 o 4 mesos, com ens hem permet ara, perquè, per exemple, si volem agafar la barbacoa un dia per fer un menjar amb els amics, no pots perquè ha canviat el pany”.

Potser, tenint en compte que aquesta nau on es guarden algunes carrosses, entre d’elles la de la colla “Otro Rollo”, abans es dedicava a la cria de pollastres, potser, diem, si van disfressats de Patos i Pates podran entrar en ella tot l’any…

Exit mobile version