Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Sons del Món aposta pel talent dels músics de Roses donant-les l’oportunitat d’actuar al village del Festival

Ariadna Vieyra, Alberto del Puerto, Madamme Mustash i Adrià Giner DJ, sóns els músics confirmats per a la programació del village de Sons del Món que, per primera vegada, s’obre al públic sense necessitat d’haver d’assistir al concert principal

Sons del Món, un dels festivals de música més importants de l’estiu de la Costa Brava, fa enguany una aposta pel talent dels músics de Roses oferint-les l’oportunitat d’actuar en el village abans dels grans concerts programats per aquest estiu.
“Hem pensat que l’escenari del village és molt adient per posar en valor el talent musical rosinc, i ara mateix comptem amb tres músics de Roses, com són Madame Mustash, Alberto Del Puerto i Ariadna Vieyra, que actuaran al mateix village durant 1 hora abans del gran concert de la nit”, ha manifestat el director de Sons del Món, Xavi Pascual, que ha afegit que “després del concert, el village estarà obert fins les 2 de la matinada, com cada any, amenitzat per la música del DJ resident, Adrià Giner”.

Així, a partir de les 8 de la tarda el village de Sons del Món s’obrirà enguany perquè la gent, a més de fer el toc i poder sopar abans del gran concert de la nit en un dels 8 Food Trucks que hi haurà, pugui gaudir de les actuacions dels músics de Roses.

Cal destacar que l’entrada al village té un cost de tan sols 5 euros amb una consumició inclosa, mentre que per la mainada menor de 10 anys no tindrà cap cost.

De moment, els grups confirmats pels concert del village són tres, però Xavi Pascual assenyala que “presentarem alguna proposta més, perquè a Roses hi ha artistes o grups que ho fan realment bé, i si gràcies al Festival Sons del Món podem ajudar a que aquests músics tinguin més visibilitat ens donarem per molt satisfets de poder aportar aquest valor a Roses”.
A més, Pascual, tot i que no ha volgut desvetllar el nom, assegura que “en aquests concerts del village potser hi hagi una actuació sorpresa, no serà d’un grup de Roses, però sí d’una formació que la coneix tothom, i que esdevindrà una veritable sorpresa la seva actuació a la Ciutadella”.

Cal assenyalar que les actuacions dels músics de Roses abans dels gran concert programat per a cada nit tindran lloc de 21 a 22 hores.

Programació fins al moment del Village del Festival Sons del Món

Divendres 22 de juliol: Adrià Giner DJ
Dissabte 23 de juliol: Madamme Mustash + Adrià Giner DJ
Diumenge 24 de juliol: Grup per determinar + Adrià Giner DJ
Divendres 29 de juliol: Alberto Del Puerto + Adrià Giner DJ
Dissabte 30 de juliol:  Adrià Giner DJ

Dijous 04 d’agost: Adrià Giner DJ
Divendres 05 d’agost: Ariadna Vieyra + Adrià Giné DJ
Diumenge 07 d’agost: Grup per determinar + Adrià Giner DJ

  • Per adquirir l’entrada al village cliqueu AQUÍ.
  • Per adquirir l’entrada a un dels concerts de Sons del Món cliqueu AQUÍ.