El sopar anual de la Fundació Roses Contra el Càncer esgota les 220 reserves per assistir-hi

Fundació Roses Contra el Càncer

Manel Vehí fent entrega a Lluís García i Miquel Gotanegra del xec amb els 760 € recaptats a la sessió de còctels de l'any passat

L’Hotel Terraza acollirà aquest divendres, 6 d’octubre, per segon any consecutiu el sopar anual de la Fundació Roses Contra el Càncer, que el va convertir en tot un festival gastronòmic esdevenint en tot un èxit de participació i solidaritat

Fundació Roses Contra el CàncerL’any passat, després de dinou anys celebrant-se a l’Hotel Almadraba Park, el sopar anual de la Fundació Roses Contra el Càncer es va portar a terme a l’Hotel Terraza. Un àpat que va esdevenir en tot un èxit gràcies al nou format que li van voler donar el gerent del Terraza Grup, Miquel Gotanegra, i el voluntari de la Fundació, Lluís García, a l’esdeveniment gastronòmic-solidari.

Un format que va consistir, principalment, en donar prioritat a la part de l’aperitiu a preu dret, i que es tornarà  a repetir enguany, “perquè és quan realment els assistents poden gaudir, mentre degusten l’aperitiu, de la vetllada establint una tertúlia amb altres persones, ja que quan seus a taula les relacions es limita a la resta de comensals”, ha afirmat Gotanegra. “Així, ha explicat, “ens faran tota una sèrie de ‘finger food’ -expressió anglesa en la que es pot degustar diferents receptes de cuina d’un mos- que es farà als jardins de l’hotel i serà la part més important del sopar”.

I aquest nou format, que sens dubte esdevé en tot un festival gastronòmic, va agradar de tal manera que des del passat dilluns les reserves dels 220 coberts que l’organització ha posat a disposició per assistir-hi, s’han esgotat.

Un sopar solidari a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer que no acaba amb els postres, ja que tot seguit s’obrirà, com l’any passat, la sessió de còctels elaborats pels dos grans especialistes de la demarcació de Girona, en Gerard Ruiz amb l’equip de Manel Vehí,

Un Manel Vehí que va col·laborar personalment l’any passat amb aquest sopar solidari, i que els 670 euros que va recaptar amb els seus còctels els va voler destinar íntegrament a la Fundació. 

El preu per assistir-hi a aquest festival gastronòmic és de només 60 €

Fundació Roses Contra el Càncer
Manel Vehí fent entrega a Lluís García i Miquel Gotanegra del xec amb els 760 € recaptats a la sessió de còctels de l’any passat

Lluís García va voler destacar que el cost de 60 € que val per poder assistir al sopar a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer “pot semblar elevat, però realment no ho és, perquè 25 d’aquests 60 euros van destinats a la Fundació, i els 35 restants són el que costa poder organitzar un festival gastronòmic d’aquest nivell, pensat des de l’aperitiu fins arribar a la sessió de còctels, la qual anirà acompanyada de música en viu”. Una vetllada gastronòmica, va afegir el gerent de Terraza Grup, “que en altres llocs pot arribar a tenir un cost de 150 €”.  

Cal destacar que durant el sopar també està previst celebrarà un sorteig per obsequiar als assistents amb diferents regals gentilesa dels diferents col·laboradors del festival gastronòmic a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer.