El sopar anual de la Fundació Roses Contra el Càncer supera l’èxit de l’any passat

Sopar anual de la Fundació Roses Contra el Càncer

Diferents indrets dels jardí de l'Hotel Terraza durant el sopar anual de la Fundació Roses Contra el Càncer d'enguany

211 comensals solidaries es van donar cita a l’Hotel Terraza per assistir al sopar de la Fundació Roses Contra el Càncer superant els 205 de l’any passat

Sopar anual de la Fundació Roses Contra el Càncer
Diferents indrets dels jardí de l’Hotel Terraza durant el sopar anual de la Fundació Roses Contra el Càncer d’enguany

No hi ha dubte que el format que el Terraza Grup li va donar l’any passat al sopar anual de la Fundació Roses Contra el Càncer va agradar. Un àpat que es va desenvolupar per  principalment i per segon any fora de taula, donant-li un format de ‘finger-food’, un terme anglés on els comensals poden gaudir d’una mossegada diferents ‘delicatessen’ culinàries, preparades en aquesta ocasió per la Cuina d’en Norat.

Una gran acceptació per aquest nou format del sopar solidari que “des de fa una gairebé setmana vam haver de tancar les reserves, les qual havien posat un límit de 220 comensals”, va afirmar la presidenta de la Fundació, Pilar Serra. I d’aquestes 220 persones, 9 no van poder assistir per imponderables d’última hora, però tot això van superar la xifra de l’any passat, quan van ser 205 comensals.

Més de 200 persones que “es fa molt feliços, no ens fallen mai i sempre responen quan els cridem per ajudar i per lluitar contra el càncer”, va assenyalar Serra.

Més de 6.000 € recaptats en una sola nit

Les 211 persones que van assistir al sopar anual de la Fundació Roses Contra el Càncer va possibilitar recaptar 5.275 euros, ja que 25 dels 60 euros que valia el cobert anaven destinats a l’entitat oncològica, als quals s’ha de sumar als que es van recollir en els còctels solidaris preparats pels dos grans especialistes de la demarcació de Girona, en Gerard Ruiz i l’equip de Manel Vehí.

Uns diners que suposen una injecció econòmica per al Fundació Roses Contra el Càncer, ja que “cada atenem més famílies, perquè no atenem només al malalt, sinó també a tot el seu entorn, i els ajudem en diferents vessants, mèdica i psicològica, social, econòmica gràcies al projecte de ‘medicament zero’, o ‘l’hotel solidari’ a Girona al costat de l’Hospital Trueta, entre d’altres molts serveis que oferim des de la Fundació”, va significar al presidenta de l’entitat oncològica-social.

Cal destacar que entre els comensals hi van assistir el president de l’ Institut Català d’Oncologia (ICO), Josep Mª Vilà, acompanyat dels doctors Joan Brunet, Bernard Queralt, Diana Roa, Adelaida García, Imma Brao, Ramon Mª Miralles, Arcadi Boixadera i Manel Espinet; i l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor de Benestar Social, Marc Danés, en representació de l’Ajuntament de Roses.

La vetllada gastronòmica solidària va finalitzar amb la música en viu que solidariament va oferir el músic Joan Bram.