El sopar benèfic de FADIR premiarà la tasca de la Residència Pi i Sunyer de Roses envers la gent gran

FADIR

El sopar benèfic anual de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses es portarà a terme enguany a l’Hotel Terraza

FADIR La Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR, celebrarà el dissabte, 4 de novembre, el sopar benèfic anual amb la finalitat, a l’igual que el dinar que celebra l’entitat social a la primavera, de recaptar diners per destinar-los als projectes envers els seus associats.

Un sopar que, a diferencia de l’any passat, es desenvoluparà a l’Hotel Terraza, “anem canviant, per no fer-lo sempre en el mateix lloc, hem anat alternant des que fem aquest sopar l’Hotel Risech i l’Hotel Terraza, i enguany toca aquest últim”, ha afirmat el coordinador de FADIR, Manel Pulleiro.

Per assistir al sopar cal fer un donatiu de 40€, “dels quals 5 euros van destinats a la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses”, ha desvetllat Pulleiro.

Premis FADIR 2017

Com ja és tradició, durant la celebració del sopar benèfic de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses es fa entrega del premi FADIR, que enguany “el lliurarem a la Residència Pi i Sunyer de Roses, que enguany celebra el seu 25è aniversari i amb la qual tenim una estreta col·laboració, ja que li fem el servei de transport i el repartiment del menjar a domicili”, ha assenyalat el coordinador de la Fundació.

Els interessats en assistir al sopar per ajudar a la causa de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses poden fer la seva reserva per correu electrònic a info@fadir.cat, trucant al telèfon 625 178 109 (Manel) o bé anant a la seu de l’entitat, ubicada al carrer Granada, nº 8.