Sopar i ball a l’envelat de la plaça Frederic Rahola de Roses per celebrar la Nit de Cap d’Any

Nit de Cap d'Any a Roses

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses i els responsables de la SUF celebren conjuntament la Nit de Cap d’Any amb un sopar, cotilló i ball a l’envelat

Nit de Cap d'Any a RosesEls socis i sòcies de la Societat d’Unió Fraternal celebren cada any un sopar de Cap d’Any a l’antiga Sala de la SUF, un espai que actualment, després d’enderrocar-se està en plena construcció del que serà el nou equipament. Tenien una opció, fer-ho a l’espai cultural de la Ciutadella, on celebren actualment els seus balls de cap de setmana. Però l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses, amb el regidor Francesc Giner, no va trobar “lògic que ells haguessin d’anar a fer el sopar a la Ciutadella i després venir fins aquí per si volien assistir al ball”, i així va arribar a un acord amb els responsables de la SUF perquè fessin el seu sopar a l’envelat i acomiadar tots junts el 2015.

Així, primer se celebrarà l’àpat per al socis de i sòcies de la Societat d’Unió Fraternal, pel qual s’havia de fer la reserva prèvia per 70 euros, i en el que ja està tot reservat.

I un cop acabin de donar les campanades i celebrar com de degut l’entrada al nou any 2016, cap a les 00:30 de la nit s’iniciarà el ball que anirà a càrrec del Grup Genion’s, composat per una cantant i dos músics que faran ballar als assistents amb la melodia i versions musicals d’artistes ahir i contemporanis.