El sopar solidari anual de la Fundació Roses Contra el Càncer deixa enguany l’Almadraba Park i se celebrarà a l’Hotel Terraza

Sopar solidari Fundació Roses Contra el Càncer

El motiu de celebrar aquest sopar solidari és per animar a la gent que se sumi a l’àpat sense necessitat de sortir de Roses

Sopar solidari Fundació Roses Contra el CàncerDinou anys, dinou sopars benèfics de la Fundació Roses Contra el Càncer se celebraran aquest 2016. Però, enguany serà diferent, al menys pel que fa al lloc de la seva celebració, “sí, perquè hem pensat que després de treballar tota una sèrie d’anys amb la família Subirós, amb els que estem super agraïts, hem considerat que ha arribat el moment de fer un canvi”, ha dit Lluís García, voluntari de l’entitat oncològica.
I el canvi al que es refereix García és el lloc de la celebració del sopar, que deixarà l’hotel Almadraba Park, situat a uns 5 kms del casc urbà de Roses, per celebrar-se a l’Hotel Terraza, a l’entrada de la Vila.
Un canvi d’espai motivat “perquè considerem que, al realitzar-se a Roses mateix, animarà a la gent, a gent jove, nova, a apropar-se a aquesta reunió social i se sumi a aquest acte, que potser no ho feia abans per no haver-se de desplaçar fins l’Almadrava”, ha explicat en Lluís.
El sopar es portarà a terme el divendres 7 d’octubre a les 21 hores.

Canvi de lloc i canvi de format

Però el canvi de lloc no és l’única novetat que hi haurà en el sopar solidari de la Fundació Roses Contra el Càncer, ja que també hi haurà modificacions pel que fa al sopar en si mateix. “És donarà prioritat al ‘finger food’, expressió anglesa que vol dir menjar d’una queixalada diferents propostes culinàries”, ha assenyalat el gerent  del Grup Terraza, Miquel Gotanegra. Serà la part del sopar on es farà a la terraza, que ja es feia a l’Almadraba Park, però que l’Hotel Terraza potenciarà “perquè considerem que és un moment de l’àpat molt important, hi ha moltes trobades, encontres, en definitiva molt de diàleg i contacte entre persones de Roses i la demarcació de Girona”, ha remarcat Gotanegra.

Un potenciació d’aquesta part del sopar, “fent-la més atractiva i amena i que durarà més estona” amb la voluntat de la Fundació Roses Contra el Càncer de captar un públic diferent, gent jove en aquest sopar anual solidari.

“La paraula solidaritat és el nostre missatge”

Aquest sopar anual, juntament amb el Concert de Nadal, són els principals actes que organitza la Fundació Roses Contra el Càncer per recaptar diners per tal de poder ajudar als malalts i familiars, a la vegada que avançar en la investigació contra la malaltia.

Per aquest motiu, tot i que s’havia mantingut el mateix durant un bon grapat d’anys, enguany puja el preu del sopar de 50 a 60 €, “un cost que ens ho hem de mirar un gest solidari, la paraula solidaritat és el nostre missatge més important en aquesta trobada, i ha de quedar molt clar per tothom que aquí ningú es guanya la vida, ni tan sols el Grup Terraza, que segurament com li passava a l’Hotel Almadraba Park, tindrà que posar diners de la seva butxaca”, ha destacat en Lluís García.

Dels 60 euros que val el sopar, 25 van directes a la Fundació per portar a terme tota la seva tasca, i la resta destinat a les despeses d’organització del sopar.

La vetllada podria cloure amb un espectacle musical en directe

Està previst finalitzar el sopar solidari amb música. Una cloenda que tant la Fundació com el Grup Terraza estan mirant si es fa un espectacle musical en directe.

‘Fila 0’

Cal destacar que per a totes aquelles persones que vulguin contribuir a la causa de la Fundació Roses contra el Càncer, però no puguin assistir al sopar, poden col·laboarar amb el seu donatiu a la ‘Fila 0’.

Per a reserves i més informació podeu contactar amb la Fundació Roses Contra el Càncer al carrer Pescadors, nº13, a través de l’adreça de correu electrònic fundacio@fundacioroses.org o mitjançant els telèfons 972 15 12 95 – 619 18 29 38.