‘Star Wars. Els últims Jedi’ i ‘Un intercanvi per Nadal’ s’estrenen demà divendres en català

La primera pel·lícula correspon a l’episodi VIII de la saga de Star Wars i la segona, coincidint amb La Marató de TV3, les persones que vagin a veure-la col·laboraran amb la investigació de malalties infeccioses

Star Wars. Els últims Jedi' i 'Un intercanvi per Nadal' en catalàEl nou episodi de la saga Star Wars i el film noruec Un intercanvi per Nadal s’estrenen aquest cap de setmana en versió catalana. El doblatge dels films té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

La pel·lícula Star Wars. Els últims Jedi  reprèn la història de Rey des del moment de la seva trobada amb Luke Skywalker i els darrers Jedi i la continuació de la lluita contra el Primer Ordre. Els nous personatges que ja van aparèixer a l’episodi VIII es barregen en aquest lliurament amb els de la trilogia clàssica, en una aventura que desvetllarà misteris de la força i secrets del passat.
El film ha estat dirigit per Rian Johnson i interpretat per Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Mark Hamill, Carrie Fisher, Domhnall Gleeson, Benicio Del Toro, Laura Dern, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Lupita Nyong’o, Anthony Daniels, Andy Serkis, i Warwick Davis.

Un intercanvi per Nadal és un film noruec centrat en les festes de Nadal i el personatge clàssic que protagonitza aquestes festes, Santa Claus.

Andersen és un fuster a qui agrada molt el Nadal. Aquest any vol que els seus fills el visquin d’una manera inoblidable. Quan Andersen troba el veritable Santa Claus, se li acut una solució per acomplir els seus somnis, Santa Claus visitarà els fills d’Andersen i Andersen farà de Santa Claus per al fills del pare Noel.

El film ha estat dirigit per Terje Rangnes i interpretat per Thor Michael Aamodt, Anders Baasmo Christiansen, Ann Carnarius Elseth, Dag Håvard Engebråten, Erik Hivju, Ella Lockert, Filip Lubbock-Myrseth, Johanna Mørck, Anders Pedersen, Ingeborg Raustøl, Thias Salberg, Trond Espen Seim, Rebecca Skogly, Jan Oscar i Juvkam Wiedom.

Solidària amb La Marató de TV3

La comèdia familiar Un intercanvi per Nadal s’estrenarà de forma solidària coincidint amb La Marató de TV3. Totes les persones que vagin a veure-la al cinema, a partir del 15 de desembre, estaran col·laborant amb la investigació de malalties infeccioses de La Marató.