‘Stop als desnonaments’ i ‘La corrupció’, temes del tercer debat organitzat per Àgora de Roses

Àgora de Roses

Gairebé un any després del segon, Àgora de Roses organitza un tercer debat per tractar temes d’actualitat que preocupen als ciutadans

Àgora de RosesÀgora de Roses celebrarà avui, 18 de maig,  el seu tercer debat obert a tots els ciutadans rosincs. Una trobada que es portarà a terme a les 18 hores al segon pis del Teatre Municipal de Roses, i on es tractaran temes tan punyents pel que respecte a l’actualitat política i social del país com són els Desnonaments i la Corrupció.

Aquest tindrà lloc gairebé una any després d’haver-se celebrat el segon, quan el passat 21 de juny de 2012 a l’Hort d’en Minguets es van reunir una vintena de persones per parlar temes d’actualitat d’aquell moment, com van ser les parades al passeig marítim, el moviment dels  indignats del 15-M.

I avui, fa tot just un any que Àgora de Roses va organitzar el primer debat on es van tractar temes com Les consultes ciutadanes (la seva conveniència o no), l’Educació i el Animals a la ciutat.

Àgora de Roses,  Associació ciutadana de debats presencials, neix a l’octubre de 2011 com una associació sense afany de lucre, independent i apartidista que apareix amb l’única finalitat de crear a Roses, un espai físic amb el qual es fomenta la participació ciutadana per tractar temes, establir diàlegs i posar en comú les diferents opinions envers els diferents temes d’actualitat, ja siguin municipals, nacionals o internacionals. d’interès dels vilatans rosincs.

Aquesta associació té com a objectiu el de crear grups de debat moderats i presencials formats per totes aquelles persones que ho desitgin amb la intenció de reunir-se de manera periòdica.

La participació a l’Àgora és lliure i gratuïta, i tota persona que ho desitgi pot assistir als debats sense necessitat d’identificar-se o demanar autorització de cap tipus. Únicament es demana als assistents correcció en les formes, la no utilització de l’Àgora com a espai de propaganda, ja sigui comercial o política, i respecte tant a la figura del moderador com a la resta de participants.

Tercer debat d’Àgora de Roses: Avui, dissabte 18 de maig, a les 18 hores al 2º pis del Teatre Municipal de Roses.