Summer Party a Empuriabrava demà divendres, i dissabte 13 d’agost

Summer Party a Empuriabrava

La Summer Party és una iniciativa privada per dinamitzar turística i econòmicament la zona d’oci d’Empuriabrava

Summer Party a EmpuriabravaAquest divendres i dissabte els empresaris d’oci nocturn del municipi organitzen la Summer Party Empuriabrava, la festa tindrà lloc a partir de les 12h a la zona nit d’Empuriabrava, al sector Los Arcos-Moxó, l’objectiu de la festa és la dinamització turística i econòmica.

Les activitats programades, aniran adreçades a tots els públics. La Summer Party començarà el divendres a les 12h amb festa de l’escuma i atraccions d’aigua, que es repetirà a les 18h i seguidament, a les 19h hi haurà una nit de rock amb tres concerts dels grups Demolition Man, No Name i Dirty Jobs. El dissabte, la festa començarà novament a les 12h amb una festa de l’escuma i atraccions d’aigua, es repetirà a les 18h, i a les 20h el grup D Gremlins oferirà una actuació musical, seguida pels DJ’s de les discoteques d’Empuriabrava i una festa de l’escuma que clourà la festa.

Aquesta nova iniciativa sorgeix de la unió dels empresaris d’oci nocturn del municipi, per tal de dinamitzar un espai que comparteixen amb una gran festa estiuenca.