Superherois modificats genèticament en ‘mapatxes’ desfilaran al Carnaval de Roses amb la colla Yabadumbas

Carnaval de Roses 2015
Membres de la colla Yabadumbas a la seva carrossa

Rocket, el nom del ‘mapatxe’ modificats genèticament, és el protagonista del film ‘Guardianes de la Galàxia’ desfilarà al Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2015
Membres de la colla Yabadumbas a la seva carrossa

Són joves, són de Roses i són bona gent. Al menys, per a la caracterització que van utilitzar durant les dues darreres edicions del Carnaval de Roses, i per la que portaran enguany, així ho semblen.
Fa dos anys van anar de Pinotxo, i Pinotxo ningú discutirà que és un bon ‘paio’. L’any passat van ser Son Gohan, un dels personatges de la sèrie Bola de Drac. I Son Gohan, estava de part de Son Goku, que era el ‘prota’, i per tant el bo de la història.

I durant el Carnaval de Roses de 2015 aniran de Rocket, un ‘mapatxe’ modificat genèticament que és un superheroi que actua com a Guardià del Quadrant Keystone a la pel·lícula ‘Guardians de la Galaxia’ “sí, afirma Marc Soler, un dels cap de colla, ens vam reunir, vam buscar una disfressa i ens va agradar aquesta del Mapache i ens vam decidir per ella”.
Per tant, la carrossa l’engalanaran “amb motius que surten a la pel·lícula, com per exemple, l’arbre parlant que surt al films i que anirà a la part davantera de la carrossa”, va explicar un altre cap de colla de la Yabadumbas, Jona Fernández.

Els membres d’aquesta colla van poder disposar d’una barraca a la Festa Major, la qual cosa “ajuda a pagar les despeses del Carnaval”, va dir Soler. Despeses que donen un pressupost de 6.000 euros per passar els quatre dies de la festa de Carnestoltes de Roses i que la colla Yabadumbas pot tirar endavant gràcies a les barraques i a la quota “de 150 euros, la mateixa que l’any passat i que fa dos anys”, que paga cadascú dels Rocket per desfilar, menjar i beure durant el Carnaval.

Pel que respecte a si fer un sorteig únic o fer per cada dia de desfilada en Marc Soler va assenyalar que prefereix “que es faci un de sol” i que la sort decideixi.

En total seran 47 ‘mapatxes’, “uns quinze menys que Son Gohan vam ser l’any passat”, començaran a desfilar el proper 12 de febrer a la primera rua del Carnaval de Roses. No sabem, però, amb quina finalitat, ja que si són aquí a la terra, com coi tindran cura de la Galàxia? O seran els Guardians del Carnaval?