Surt a concurs l’explotació del bar de la nova sala SUF de Roses

Nova sala SUF de Roses

La nova sala SUF de Roses

L’Ajuntament de Roses ha iniciat la contractació mitjançant concurs per a la concessió del bar-restaurant de la nova sala SUF

El procediment en tràmit té per objecte atorgar l’ús privatiu del domini públic de l’espai destinat a bar- restaurant situat al nou edifici de l’equipament cultural de la societat recreativa “La Unió Fraternal” ubicat a la Riera Ginjolers.
Aquest edifici és un equipament cultural de l’Ajuntament de Roses, que es pretén configurar com un espai per al desenvolupament d’activitats educatives, culturals i d’oci, essent el bar un complement dels diversos serveis del conjunt de l’equipament, i en conseqüència, haurà d’oferir una imatge singular, atractiva i respectuosa per a tots els sectors de la població, col·laborant en el desenvolupament d’activitats que s’hi promocionin.
Els interessats poden presentar les seves propostes fins al dilluns 12 d’agost a les 23.59 h. El pressupost de la licitació és de 31.200€ i el contracte tindrà una durada de dos anys, prorrogable per 3 anys més.

El termini per presentar propostes està obert fins al proper 12 d’agost.

Podeu consultar el plec de condicions, els requisits i la documentació que s’ha d’aportar clicant AQUÍ.