Surt a concurs l’explotació del bar de la nova sala SUF de Roses

L’Ajuntament de Roses ha iniciat la contractació mitjançant concurs per a la concessió del bar-restaurant de la nova sala SUF

El procediment en tràmit té per objecte atorgar l’ús privatiu del domini públic de l’espai destinat a bar- restaurant situat al nou edifici de l’equipament cultural de la societat recreativa “La Unió Fraternal” ubicat a la Riera Ginjolers.
Aquest edifici és un equipament cultural de l’Ajuntament de Roses, que es pretén configurar com un espai per al desenvolupament d’activitats educatives, culturals i d’oci, essent el bar un complement dels diversos serveis del conjunt de l’equipament, i en conseqüència, haurà d’oferir una imatge singular, atractiva i respectuosa per a tots els sectors de la població, col·laborant en el desenvolupament d’activitats que s’hi promocionin.
Els interessats poden presentar les seves propostes fins al dilluns 12 d’agost a les 23.59 h. El pressupost de la licitació és de 31.200€ i el contracte tindrà una durada de dos anys, prorrogable per 3 anys més.

El termini per presentar propostes està obert fins al proper 12 d’agost.

Podeu consultar el plec de condicions, els requisits i la documentació que s’ha d’aportar clicant AQUÍ.