Surten a concurs quatre parades del Mercat de la Fruita i Verdura de Roses dels diumenges

Mercat de la Fruita i Verdura de Roses

En blau les parades del Mercat de la Fruita i Verdura de Roses que surten a concurs

Quatre parades que completarà aquest mercat sedentari dels diumenges de Roses i que servirà per ampliar l’oferta de productes

Mercat de la Fruita i Verdura de Roses
En blau les parades del Mercat de la Fruita i Verdura de Roses que surten a concurs

Al mercat sedentari de la fruita i verdura de Roses dels diumenges hi manquen quatre parades. Comerços ambulants que van deixar, donant-se de baixa per raons diverses, el seu espai que tenien al mercat.
I ahir, dijous es va fer públic en el BOP, el Butlletí Oficial de la Provincia de Girona, que l’Ajuntament de Roses a tret a concurs la concessió de quatre parades municipals per la venda no sedentària d’aquest mercat dominical de Roses amb l’objectiu “de donar més oferta als usuaris que el visiten tots els diumenges”, ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, per remarcar que “és un concurs que feia temps que anàvem darrera de poder convocar-ho per tal de completar al 100 x 100 aquest mercat de la fruita i verdura”.

Les parades que surten concurs són (a la imatge la seva ubicació), la primera, amb el número 20, de Flors i plantes naturals, de 8 metres lineals. La segona, amb el número 317 de parada, de Fruita, Verdura, (s’inclou bolets, cargols, etc), Ous i Llegums, de 10 metres lineals.
La tercera, la número 318, és d’Herboristeria, fruits secs, mel, caramels i espècies, de 6 metres lineals. I la quarta, la número 319, també de Fruita i Verdura com la 317, d’11 metres lineals.

Parades, en definitiva, de fruita, verdura i plantes que segons el regidor de Promoció Econòmica, “són de les que menys hi ha al mercat actualment”.

El límit de presentació de les sol·licitud d’una parada és de 30 dies naturals a comptar des del dia següent a la data de publicació de l’anunci de licitació en el BOPG, és a dir, aquests 30 dies comencen a comptar avui.

El termini de concessió de la parada és de 15 anys, prorrogable expressament per períodes idèntics.