Suspeses les actuacions musicals en establiments d’hostaleria, restauració i bars de Roses

Suspeses les actuacions musicals en establiments d’hostaleria, restauració i bars de Roses

Les actuacions musicals en establiments d’hostaleria, restauració i bars de Roses queden suspeses fins nova ordre del Departament de Salut de la Generalitat

Suspensió dictada pel Departament de Salut de la Generalitat que anul·la el Ban d’Alcaldia de Roses que permetia aquesta activitat cultural

Les darreres mesures i restriccions dictades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per fer front a l’expansió de la Covid-19, estableixen la suspensió de les activitats musicals en pistes de ball o espais habilitats fora dels establiments d’hoteleria, restauració i activitats recreatives.

Aquesta mesura, deixa per tant sense validesa el Ban de l’Alcaldia de Roses que permet, entre el 20 de juny i el 15 de setembre, la programació de música a les terrasses a l’aire lliure de les activitats en els establiments de restauració, com ara hotels, restaurants i bars de la Vila, els dimarts i els divendres de 20 a 24 hores.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Roses informa que no es pot realitzar cap tipus d’activitat musical fora dels establiments. mentre la restricció aprovada per la Generalitat de Catalunya es mantingui vigent.

Podeu consultar les mesures actuals en les activitats d’hoteleria, restauració i oci en aquest enllaç