SUU, amb la seva música, amb la seva banda i amb la seva complicitat, va fer seu el Teatre de Roses

SUU a Roses
SUU durant el concert que va oferir al Teatre de Roses

SUU va presentar a Roses el seu disc Ventura davant un públic que se li va entregar des del minut 1

Susana Ventura, la jove cantautora barcelonina coneguda amb el monònim de SUU, va aterrar dissabte al Teatre de Roses per presentar el seu segon i darrer treball, Ventura, titulat igual (per aquells que no us fixeu en els petits detalls) com el seu cognom.

Acompanyada a l’escenari per Guillem Arnau a la bateria, Arnau Folch al baix, Arnau Bonet al saxo, Edgar Gómez amb el trombó i per Miquel Cubero a la guitarra i cors, SUU va fer còmplice al respectable de la seva proposta musical des del minut  1.

SUU i els seus companys tenien ganes de celebrar aquest concert com va confessar la mateixa artista al respectable, “teníem moltes ganes de venir aquí a Roses perquè és el primer concert que fem aquest any amb la banda”. I per això “volem agrair a l’Ajuntament de Roses i l’Àrea de Cultura per fer aquesta aposta per la cultura”.
Ella i la seva banda tenien ganes de venir i la gent de Roses tenia ganes de veure-la i sentir-la, perquè gairebé va exhaurir les entrades posades a la venda, 200, límit marcat per poder complir amb els mesures de seguretat que limiten al 50% l’aforament del teatre.

El respectable va gaudir amb la complicitat de la cantautora durant els 75 minuts (minut amunt, minut avall) que va durar el concert, “ara cantarem una cançó, que és la que més m’agrada a mi del disc, al públic no, però a mi sí perquè soc una mica cursi i es diu Soy”. Però el pre-clímax del concert va arribar quasi arribant a la seva part final, quan SUU va explicar als assistents que volia fer un experiment, que va consistir en interpretar una cançó no inclosa en el disc Ventura i que si agradava la inclourien en els pròxims concerts. Més d’un va xalar amb la cançó, “és la que més m’ha agradat”, es va sentir al teatre.

I quan el públic estava totalment entregat a SUU va arribar el colofó final amb la interpretació de Eres un temazo, “tu si que ets un temazo”, va cridar un fan. I és que aquesta cançó és una de les que més agrada als seus seguidors, que després de interpretar-la van a marxar per tornar a sortir un altre copa a l’escenari per cantar Tant de bo…  Perquè SUU, Guillem, els dos Arnau, l’Edgar i en Miquel no podien marxar de Roses sense interpretar la cançó de l’estiu 2020 de TV3, Tant de bo, amb la qual van posar la cirereta d’un primer, i gran, concert que ha viscut Roses aquest 2021.

“Estem molt contents per la resposta del públic en assistir aquest concert, perquè ens reaferma en la nostra idea d’apostar per la cultura, una cultura que si segueixes els protocols de seguretat, és segura al 100 x 100%,”, va afirmar el regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez.

I SUU i la seva banda tant agraïdes.