T’agrada fer el vermut? I a qui no?, doncs Roses et convida a un

‘Anem a fer el vermut a Roses’

Entre el 5 i el 31 d’octubre, el comerç de Roses convida els seus clients a un vermut

Aquest mes d’octubre, comprar a Roses torna a tenir premi. Després de la campanya impulsada per l’Àrea de Promoció Econòmica sota el nom “Roses et convida a un gelat” realitzada al mes d’agost, a partir d’aquest dilluns 5 d’octubre endega una altra anomenada “Anem a fer el vermut a Roses”.

I com la  seva llegenda indica es tracta de gaudir d’un vermut, que serà de franc si es realitza una compra mínima de 10 € en qualsevol dels 43 establiments que s’han adherit a aquesta nova campanya, que romandrà fins finalitzar aquest mes d’octubre, dia 31.

I és que “Anem a fer el vermut a Roses” és una nova iniciativa que l’Àrea de Promoció Econòmica impulsa en col·laboració amb el sector comercial dins el programa d’actuacions per a la promoció i dinamització del comerç local. “Es tracta, en definitiva, d’incentivar el consum local no només entre els nostres vilatans, sinó també als visitants dels pobles del voltant de donar-les la possibilitat si compren a Roses de convidar-los a un vermut, que pot fer que després es quedin a dinar”, ha manifestat el regidor de Promoció Econòmica, Félix Llorens, el qual ha remarcat “la bona predisposició que han tingut els comerciants en adherir-se a la campanya”.

Així, en aquesta campanya de tardor, Roses torna a premiar les persones que aposten pel comerç local a l’hora de fer les seves compres. En total, els comerços repartiran 5.900 targetes premiades (de les 20.000 targetes rasca-rasca que s’han editat), que es podran bescanviar per una consumició que inclou vermut, patates xips i olives, en algun dels següents bars i restaurants:

  • Àncora
  • Ca la Valeria
  • Cerdanya
  • El Mercat Bar
  • Poke Corner
  • Marcelo Bistro.

Pot participar en el concurs qualsevol persona, major d’edat, que faci compres per un valor mínim de 10 € als establiments adherits a la campanya durant la vigència de la mateixa o fins a exhaurir les targetes rasca-rasca.

Podeu consultar les botigues i establiments on es poden obtenir les targetes en el díptic adjunt.