T’agrada nedar en pau i tranquilitat? Doncs ara és el moment!

Piscina Municipal de Roses

Piscina Municipal de Roses / Foto: arxiu

Aprofita aquestes dies de Nadal  per nedar i fer esport a la Piscina Municipal de Roses amb tot l’espai la tranquilitat necessàries per la pràctica de la natació

Piscina Municipal de Roses
Piscina Municipal de Roses

Durant les vacances de Nadal, del 24 de desembre al 7 de gener, ambdós inclosos, les condicions de tranquil·litat i comoditat per nedar a la Piscina de Roses seran òptimes. Durant aquest període s’aturen les activitats dirigides, és a dir, els diferents cursos que es fan i el Pack fitness, per començar-les de nou a partir del 8 de gener de 2013, i tampoc hi ha, lògicament, l’activitat escolar.

Això comporta que l’espai disponible per al bany lliure sigui el màxim. El màxim d’espai, el màxim de tranquilitat i el màxim de pau. Tot i això, juntament a la qualitat d’aigua i la qualitat ambiental que ofereix la Piscina de Roses, fa que les condicions per a una bona nedada siguin immillorables i excel·lents. T’ho imagines?

Això sí, cal que recordeu que:

  • Les vigílies 24 de desembre i 31 de gener la instal·lació es tancarà a les 17h.
  • El dissabte 5 de gener només obrirem al matí de 8 a 14h.
  • Els festius 25 i 26 de desembre i 1 de gener la Piscina romandrà tancada.
  • Els demés dies la instal·lació restarà oberta en els horaris habituals per nedar, relaxar-se, divertir-se i fer salut!