Tall de subministrament d’aigua aquesta nit a Roses

Tall de subministrament d'aigua a Roses

Un tall de subministrament que afectarà a diversos carrers de la urbanització de la Muntanyeta, mentre que els veïns de la urbanització de la Cuana i la Carretera de Montjoi notaran una baixada de pressió d’aigua

Agbar informa que degut a una pèrdua en la canonada que impulsa l’aigua al dipòsit de Canyelles i la distribueix a la urbanització de la Muntanyeta, a la urbanització de la Cuana i a la Carretera de Montjoi, haurà de procedir al tall de subministrament d’aigua.

Un tall que es portarà a terme, aproxidament, des de les 22:30 hores d’aquesta nit fins a les 6:30 hores de demà, dia 13 de maig, per tal de poder fer les comprovacions en la xarxa i poder localitzar la fuita sense ocasionar moltes molèsties al abonats.

Els carrers afectats per aquest tall de subministrament són el Parmènides, el Policlet, el Lisip, i el carrer Del Sol de l’esmentada urbanització de la Muntanyeta.

Així mateix, els veïns de la urbanització de la Cuana i la Carretera de Montjoi es veuran afectats per la baixada de pressió sense que, en principi, hagin de patir el tall de subministrament de d’aigua.