Taller a Roses per conèixer ‘Les Voluntats Anticipades’ sobre el tractament mèdic a rebre en cas de malaltia

Voluntats Anticipades

La Fundació Roses Contra el Càncer i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya organitzen un Taller, que sota el nom “La planificació anticipada de l’atenció: les voluntats anticipades” s’explicarà que un pacient pot escollir el tractament mèdic a seguir

Voluntats AnticipadesPoseu-vos en aquesta situació: Imagineu-vos que patiu una malaltia incurable, i que a més us impedeix poder fer les tasques més elementals en un ésser humà, és a dir, en definitiva que us convertiu en una persona dependent o amb una discapacitat.

Llavors com podeu assegurar-vos que les cures que rebreu seran les que realment voleu? Doncs existeix un document que és diu ‘La declaració de voluntats anticipades’, amb el qual podeu explicar per endavant quin tractament mèdic voleu rebre.

D’aquest aspecte desconegut per la majoria de la població tractarà el Taller que sota el nom “La planificació anticipada de l’atenció: les voluntats anticipades” impartirà J.M. Busquets, responsable de Bioètica del Departament de Salut.

Les voluntats anticipades són unes instruccions que una persona major d’edat, amb capacitat suficient i de manera lliure, adreça al seu metge o metgessa responsable, per tal que les tingui en compte quan la persona es trobi en una situació en què les circumstàncies que concorrin no li permetin d’expressar personalment la seva voluntat.

 

Taller “La planificació anticipada de l’atenció: les voluntats anticipades

Lloc: CAP Roses ( Ctra. De Mas Oliva, 23 – Roses)

Horari: De 17 a 19h

A càrrec: del Sr. J. M. Busquets, responsable de Bioètica del Departament de Salut

Dirigit a: Totes aquelles persones interessades

Inscripcions: Gratuïtes previ inscripció a l’adreça fundacio@fundacioroses.org o trucant als telèfons 972 15 12 95619 18 29 38

Places Limitades

Organitzat per: Fundació Roses Contra el Càncer i Departament de Salut

Amb el suport de: Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer i CAP Roses

A càrrec: del Sr. J. M. Busquets, responsable de Bioètica del Departament de Salut