Suquet de peix de Rose

Taller de decoració floral nadalenca per a majors de 60 anys de Roses

Taller que se celebrarà de l’11 al 15 de desembre i on s’ensenyarà a elaborar corones nadalenques i centres de taula florals

Aquest passat dilluns, 27 de novembre, es van obrir les inscripcions per participar al Taller de Decoració Floral nadalenca corones i centres de taula organitzat per l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Roses.
El taller, com assenyala la regidora Ester Navas, “està dirigit als majors de 60 anys que estiguin empadronats a Roses, i en el qual s’ensenyarà a fer tant corones nadalenques com centres de taules florals”.

Aquest tallers nadalenc es durà a terme a la Sala SUF els dies 11, 12 i 14 de desembre en horari de 16 a 18 hores, mentre que els dies 13 i 15 de desembre es farà en horari de matí, de 10 a 12 hores.

L’activitat és gratuïta i les inscripcions es poden realitzar al Servei d’Atenció a la Ciutadania- SAC, fins a l’1 de desembre.

Cal destacar que s’ha de portar al taller un davantal i tisores de jardineria

Per més informació és pot acudir a la seu del departament de Gent Gran de l’Ajuntament de Roses, ubicat al carrer Tarragona, 83 baixos, on està situada la Casa del Mar, o bé trucar al telèfon 972 25 24 00