Taller de Gospel a Roses amb Didier Likeng

Associació Viumúsika

Diada de Gospel a la Vila de Roses amb un mestre de primer nivell

Associació ViumúsikaSi t’agrada cantar i t’agrada el Gospel i vols passar un dia diferent, no dubtis en assistir al Taller de Gospel que l’Associació Viumúsika organitza a Roses. Aquesta entitat, com fa cada any per la temporada d’estiu, i coincidint en el festival de blues de Roses organitza una diada de Gospel, on un mestre de primer nivell ensenya a cantar.

Cal destacar que no cal ser expert en el cant, ni saber llegir partitures, només cal tenir ganes de cantar per poder participar en aquest Taller de Gospel.

Aquest any, l’encarregat d’impartir-ho serà Didier Likeng, un gran mestre del Gospel que ja va venir fa uns anys a Roses.

Director i solista en grans cors de Gospel a Europa, ha compartit escenari amb alguns grans noms d’aquest genere musical com The five Blind Boys of Alabama, Rhoda Scott, The Golden Fate Quartet, The Campbell Brothers, Liz Mc Comb, Els Dixies Humminbirds, Emmanuel Djob, Marcel Boungou i Sr Ngasi, entre d’altres, amb gairebé 1900 concerts celebrats.

Taller a Roses amb DIDIER LIKENG

Dia: 2 d’agost de 2014

LLoc: Teatre Municipal de Roses, c/ Tarragona, 81 17480 Roses

Horari: de 11 a 14 hores i de 15 a 18 hores

Preu: 35€ + 10€ del dinar (opcional)

Descomptes: Si t’apuntes abans del 25 de juliol o sou un grup de 10 o més, 25€ + 10€ dinar

Inscripcions: Fer ingrès al compte de Bankia ES46 2038 9145 9930 0160 6035 Cal posar el nom i cognoms de la persona que farà el taller i especifica si es queden a dinar. També és pot fer el pagament el mateix dia del taller però sense descompte.

Per més informació:

Tots els participants tindran entrada gratuita al concert de Blues, que tindrà lloc a la ciutadella de Roses el mateix dia 2 d’agost de 2014.

Organitza: Associació Viumúsika

Col.labora: Ajuntament de Roses