Taller MEKISO a Roses per aconseguir el benestar i solucionar problemes de salut

Taller MEKISO a Roses

Meditació, Reiki i Sonoteràpia tres tallers en un, MEKISO, que s’impartirà a Roses demà dilluns

Taller MEKISO a Roses Les persones que han assistit alguna a un taller de meditació, de reiki o de sonoteràpia hauran pogut comprovar el benestar que es pot arribar aconseguir, i fins i tot haver pogut sanar algun problema de salut.

Aquests tres tallers els imparteix, per exemple, la Fundació Roses contra el Càncer dirigits als malalts i familiars de l’entitat gràcies a la tasca voluntària dels terapeutes que l’imparteixen. Uns terapeutes que van decidir unir-se per oferir el Taller MEKISO, és a dir un taller on es combina la Meditació, Reiki i la Sonoteràpia, i que es portarà terme demà dilluns, a les 18:30 hores, a l’Àrea de Promoció Econòmica, al carrer Madrid,, nº1.

“Els taller consistirà, ha avançat Edgar Tarrés, el qual ofereix el Taller de Sonoteràpia a la Fundació, en que la gent es posarà formant un cercle on la Michelle Sánchez, dirigirà una meditació mentre jo aniré tocant instruments d’alta vibració i els terapeutes del Reiki faran una sessió des de fora cap en dins”.

Cal assenyalar que el Reiki es tracta de canalitzar energia i focalitzar-la en el cos de les persones per curar-les.

Un taller MEKISO que el mateix Edgar recomana assistir-hi “per a que la gent comprovi en primera persona el benestar que es pot arribar aconseguir, ja que en qualsevol dels tres tallers, de meditació, de sonoteràpia o de reiki, surts amb una sensació molt positiva, doncs amb els tres junts els efectes es multipliquen”.

I per animar als rosincs a que hi participin en aquest cal dir que és totalment gratuït.