Taller per aprendre a comprar i cuinar productes frescos i de temporada

Taller de compra i cuina de temporada

En el marc de la Setmana Internacional dels Mercats l’Ajuntament de Roses organitza un taller per conèixer els productes de temporada i aprendre a comprar i cuinar el producte fresc

Taller de compra i cuina de temporadaEl taller consistirà en una visita guiada per les diferents parades del Mercat Municipal de Roses per conèixer tot allò que cal saber per comprar producte fresc i quins són els productes de temporada. A continuació, es realitzarà una demostració culinària de dues receptes locals de Roses.

Aquesta activitat s’emmarca dins la Setmana Internacional dels Mercats “Love your local market” que reuneix a més de 4000 mercats d’una vintena de països d’arreu del món. A comarques gironines està promoguda per la Xarxa de mercats sedentaris de Girona, integrada pels mercats municipals de Lloret, Olot, Palafrugell, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Port-bou i merct del Lleó de Girona.
Tots ells han programat diverses activitats durant la setmana, que podeu consultar en el programa adjunt.

Inscripció i dia de celebració

Aquest taller es portarà a terme dissabte, 18 de maig, al Mercat Municipal de Roses, i tot i que és gratuït cal inscriure’s prèviament a l’Àrea de Promoció Econòmica, trucant al 972 152521 o via web a inscripcions.roses.cat.