Tanca la Piscina Municipal de Roses

Piscina Municipal de Roses

La piscina romandrà tancada de l'1 al 11 de setembre

Ho farà en entre l’1 i 11 setembre, els deus dies primers dies per aturada tècnica i el darrer per la festivitat del Dia Nacional de Catalunya

Piscina Municipal de Roses
La piscina romandrà tancada de l’1 al 11 de setembre

Entre els dies 1 i 10 de setembre, la Piscina Municipal de Roses té programada, com cada any per aquestes dates justes, l’aturada tècnica anual de la instal·lació per dur a terme totes les accions preventives que estableixen les normes sanitàries, així com tasques de manteniment i millores.
Normes, de caràcter obligatori, que estableix el decret 5/2000 del departament de Sanitat de la Generalitat, en el que s’anuncia que “a les piscines d’ús públic existeixen uns riscos potencials que no poden ser controlats o modificats de manera substancial per l’acció individual. Aquesta dificultat justifica la necessitat d’establir una regulació sanitària que tendeix a garantir que les condicions de les piscines d’ús públic no tinguin un efecte negatiu sobre la salut i el benestar de les persones usuàries”, i per la qual cosa es requereix el tancament de la instal·lació.

Pròxima obertura, 12 de setembre

L’aturada pròpiament tècnica abastarà 10 dies, però com al dia següent, 11 de setembre, és festiu per la celebració del Dia Nacional de Catalunya, la instal·lació aquàtica-esportiva obrirà les seves portes novament el dimecres 12 de setembre.

Cal destacar que la quota de setembre que es domiciliarà als abonats a la Piscina Municipal de Roses serà proporcional en relació a la quota habitual.