Tarda accidentada a l’Aqua Brava de Roses

Tarda accidentada a l’Agua Brava de Roses
L'helicòpter del SEM, una patrulla de la Policia Local de Roses i una altra dels Mossos d'Esquadra a l'aparcament de l'Aigua Brava

Un nen de 5 anys ha estat traslladat al Trueta amb aigua als pulmons i una dona s’ha fracturat tíbia i peroné

Al voltant de les 15 hores un nen de 5 anys estava gaudint d’un bany a la piscina del parc aquàtic de l’Aqua Brava de Roses, juntament amb els seus companys del Casal Infantil de Roses quan, de sobte, s’ha enfonsat.
Immediatament, els monitors i companys que hi eren al voltant l’han tret ràpidament de l’aigua, i tot i que el nen estava conscient, nen presentava símptomes d’ofegament en haver-se empassat molta aigua.
Poc minuts després d’haver trucat al telèfon 112 d’emergències s’ha presentat una ambulància i l’helicòpter del SEM, una patrulla de la Policia Local i un altra dels Mossos d’Esquadra.

Els serveis mèdics de l’helicòpter, després d’avaluar l’estat de salut del nen i comprovar la que la seva vida no corria perill, s’ha decidit, ja que l’han alertat per fer una altra emergència a Figueres, que el traslladés l’ambulància fins a l’Hospital Trueta de Girona en detectar-li aigua en un pulmó.

Passades les 18:30 hores el nen ha rebut l’alta mèdica i tot ha quedat, sortosament, en un ensurt.

Fractura de tíbia i peroné

I faltaven poc més de 15 minuts per a les 5 de la tarda quan s’ha alertat d’un altre accident a l’Aqua Brava. En aquesta ocasió, s’ha tractat d’una dona de 39 anys i nacionalitat francesa, la qual ha patit una fractura de tíbia i peroné.

Segons testimonis, sembla ser que la dona anava a entrar a la piscina quan ha relliscat, amb tan mala fortuna que s’ha fracturat aquests dos ossos de la cama.

S’han tornat a desplaçar fins al parc aquàtic una patrulla de la Policia Local i una ambulància del SEM, que l’ha traslladat a l’Hospital de Figueres.