Tarda accidentada a Roses amb un arbre caigut i una dona embarassada intoxicada

Tarda accidentada a Roses

Els bombers treballen per retirar l'arbre de la Riera de la Cuana amb el vehicle que ha resultat afectat lleument

A les 18 hores ha caigut un arbre a la Riera de la Cuana i al voltant de les 21 hores una dona ha resultat intoxicada per monòxid de carboni

Tarda accidentada a Roses
Els bombers treballen per retirar l’arbre de la Riera de la Cuana amb el vehicle que ha resultat afectat lleument

Els bombers de la Generalitat han rebut un avís a les 6 d’aquesta mateixa tarda que un arbre de grans dimensions havia caigut a la Riera de la Cuana. L’arbre ha afectat un cable de Telèfonica i un vehicle, un 4×4, tot i que amb danys de poca consideració. Una dotació dels bombers s’han desplaçat fins al lloc i han hagut, de tallar les branques per a que passés el vehicle.

I a ¾ de 9 del vespre, els Bombers han rebut un altre avís, en aquest cas d’una fuita de gas en el nº4 del carrer Miró. Un altre dotació dels bombers s’han desplaçat fins a l’immoble on han pogut comprovar que no es tractava de cap fuita, tot i que feia molta pudor a gas i han trobat una persona, una dona embarassada que ha resultat intoxicada per monòxid de carboni a causa, sembla ser, d’un aparell de calefacció. A la dona l’han portat a l’Hospital de Figueres per fer-li una revisió.

Ha estat, doncs, una tarda un xic accidentada a Roses, tot i que en cap dels dos casos, s’ha d’hagut lamentar danys personals de consideració.