Tarda de Clàssics porta diumenge al Teatre de Roses un tastet de música, poesia i emocions

Tarda de Clàssics a Roses

Dins el cicle musical Tarda de Clàssics, el Teatre Municipal de Roses acollirà un recital de veu i piano a càrrec d’Ulrike Haller, Inès Moraleda i Josep Surinyac

Tarda de Clàssics a RosesEl programa d’aquest recital, que tindrà lloc aquest diumenge al teatre de Roses a les 18 hores, és un tast de música, poesia i d’emocions, de la mà de dues veus brillants i expressives. La primera part conté cançons de quatre dels més il·lustres compositors alemanys del romanticisme.

La segona part és un recorregut per l’òpera de diferents països i diferents èpoques. Les veus de soprano i de mezzo, soles o en format duo, han donat lloc a algunes de les peces més memorables de l’escena cantada. Algunes d’aquestes es podran escoltar en aquest concert.

Ulrike Haller és una soprano italiana, nascuda a Meran, (Tirol del Sud, Itàlia). Des del 2004 viu i treballa a Barcelona. Va inicia els estudis musicals a la seva ciutat natal i posteriorment a la Universitat de Música i Art Dramàtic de Viena, on va cursar estudis de piano i cant. Es va graduar el 2002 amb les màximes qualificacions. També va rebre classes de cant d’Eliane Coelho. El 1993 va obtenir el Primer Premi de Piano en el Concurs “Jugend musiziert” a Innsbruck (Àustria).

La barcelonina Inés Moraleda i Barberà és una mezzosoprano i actriu de doblatge (entre altres ha doblat la pel·lícula de Walt Disney “La bella i la bestia” (1992) posant veu a Bella). Es va graduar en flauta travessera i cant en el Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Va debutar a Alemanya, amb Charlotte de Werther de Massenet amb l’Schloss Rheinsberg Sommer Festival amb la Baden-Baden Philarmonie, dirigida per Werner Stiefel.

Josep Surinyac va néixer a Torelló (Osona), hi va iniciar els estudis musicals amb Montserrat Serra. Va obtenir el títol superior de piano i música de cambra al Conservatori de Barcelona amb Maria Jesús Crespo i Àngel Soler i posteriorment va ampliar estudis a la Guildhall School of Music de Londres amb Graham Johnson. Ha estat premiat en diversos concursos de cambra nacionals i internacionals.

El preu de l’espectacle és de 8€. Venda i reserva d’entrades a les taquilles del Teatre Municipal de Roses, el mateix dia de l’actuació, una hora abans de l’inici.