Tastos singulars de vins DO Empordà durant la 32ª Mostra del Vi de l’Empordà

Mostra del Vi de l'Empordà

La Mostra del Vi de l’Empordà se celebra a Figueres del 8 a l’11 de setembre

Mostra del Vi de l'EmpordàEl Consell Regulador de la DO Empordà ha programat una desena de tastos singulars durant la 32ª Mostra del Vi de l’Empordà, que tindrà  lloc des de demà dijous, dia 8, fins al diumenge, 11 de setembre, a Figueres.
El germans Jordà, del restaurant Emporium, amb una estrella Michelin, de Castelló d’Empúries, seran els encarregats d’obrir la programació amb el ‘Tast de vins DO Empordà Premium’, una selecció personal de vins empordanesos de gran nivell, tots ells mono-varietals i elaborats amb varietats autòctones.

Una de les propostes destacades de la programació serà, sens dubte, el maridatge de vins DO Empordà amb flors silvestres a càrrec d’Evarist March, botànic de Naturalwalks i del Celler de Can Roca, i del sommelier Carles Aymerich.
També cal destacar l’original tast  que hi haurà titulat ‘El combat de la Tramuntana’ amb Patricia De Golferichs, en el què es tastaran a cegues quatre vins DO Empordà amb presència dels seus elaboradors.
Tast de vins d’estiu de l’Empordà, tast de vins a cegues de varietats blanques o negres, tast de vins guardonats amb els Premis Vinari o tast de vins amb nom de vinya seran altres de les propostes de la programació, conduïdes per sommeliers i divulgadors del vi com Laura Masramon, Àngel Garcia Petit o Joan Benejam.

Els tastos se celebraran a l’Espai DO Empordà (Sala B), a la Rambla de Figueres, a les tardes Tots els tastos tenen un preu de 9 euros i les inscripcions s’han de realitzar a la web de la DO Empordà.