Taula rodona sobre la gestió de l’aigua a Catalunya

IAEDEN

Taula rodona organitzada per l’Associació Naturalistes de Girona i IAEDEN-Salvem l’Empordà

IAEDENHi ha prou aigua als rius? Com podem gestionar la invasió d’espècies exòtiques? Entenem la importància de les basses temporànies per a la biodiversitat? Té solució la contaminació dels aqüífers per nitrats? Demà a Girona us volem convidar a escoltar els experts en investigació, gestió i conservació dels ecosistemes aquàtics continentals, i plantejar un debat obert sobre la gestió de l’aigua a Catalunya i quin és el futur d’aquest recurs.

En el marc del projecte la Vida a l’Aigua Dolça de l’Associació Naturalistes de Girona i IAEDEN-Salvem l’Empordà, que compte amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat-, organitza una conferència avui, dimecres 29 d’abril, a les 7 de la tarda a la Casa de Cultura, Plaça Hospital, nº 6 de Girona, sobre les Problemàtiques de conservació als rius catalans.

Xerrada que anirà a càrrec del Dr. Lluís Benejam (UVic), el qual obrirà un DEBAT sobre l’Estat de conservació dels sistemes aquàtics continentals a Catalunya amb la participació de Dr. Dani Boix (UdG), Jordi Montaner (Geoservei), Antoni Munné (Cap del Departament de Control i Millora dels Ecosistemes Aquàtics, ACA), Jesús Soler (Grup de Defensa del Ter) i un representant d’Unió de Pagesos.