El Teatre Municipal de Roses ofereix diumenge una Tarda de Clàssics amb la Jove Orquestra de Figueres

Jove Orquestra de Figueres

La Jove Orquestra de Figueres

Per la Jove Orquestra de Figueres han passat gairebé un miler de joves instrumentistes, actualment reconeguts professionals

Jove Orquestra de Figueres
La Jove Orquestra de Figueres

La Jove Orquestra de Figueres (JOF) és un espai d’aprenentatge orquestral a disposició dels joves estudiants de música de les comarques gironines. Des del 1987 molts joves instrumentistes han realitzat els seus estudis orquestrals a la JOF. Dins d’un marc de potenciació integral del jove i amb l’objectiu d’estimular la seva sensibilització musical, els joves realitzen un treball pedagògic amb el guiatge d’un equip tècnic professional i el suport d’un equip gestor de mares i pares voluntaris.

La JOF realitza periòdicament concerts, com el que farà diumenge a les sis de la tarda, al Teatre Municipal de Roses, mostrant el seu repertori que va des de la música barroca fins a la contemporània, amb especial èmfasi en les obres de compositors catalans dels nostres dies.

Durant els més de 25 anys de la història de la JOF, han passat per aquesta orquestra quasi un miler de joves instrumentistes, molts dels quals són reconeguts professionals.

El preu de l’entrada és de 8 euros. La venda i reserva de localitats es pot fer dijous i divendres, de 12 a 14h a les taquilles del Teatre de Roses, i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici.