El Teatre de Roses acull l’espectacle “l’Hort d’en Marçal” per celebrar la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer

Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer

Espectacle amb el que la Fundació Roses Contra el Càncer vol incentivar el consum de fruita entre els més petits de la casa

Setmana Catalana de la Prevenció del CàncerAmb el lema “Actua contra el càncer: Menja sa i mou-te!”, la FECEC, Junts contra el Càncer, torna a impulsar la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC), que se celebra entre el 30 de setembre al 9 d’octubre.
L’objectiu és conscienciar la població sobre la necessitat d’adoptar estils de vida saludable per prevenir el càncer.

I la Fundació Roses Contra el Càncer, com a membre de la Federació, i amb la col·laboració de la FECEC i de l’Ajuntament de Roses, organitza l’activitat “Hort d’en marçal”. Espectacle que acollirà el Teatre Municipal de Roses aquest 30 de setembre a les 10 hores.

“Hort d’en marçal” es tracta d’una activitat educativa, adreçada als nens de P5 de les escoles de Roses, on es promociona el consum de fruita, i que consisteix en un espectacle de titelles, d’uns 40 minuts, on s’expliquen els avantatges de menjar fruita i verdura per fer una dieta saludable i equilibrada.
I tot seguit, els nens i nenes participaran e un taller on elaboraran una brotxeta de fruita que després es podran menjar.

Espot de la campanya #menjasaimoute protagonitzat per Mercè Sampietro i Jordi Planas

Els populars actors de la sèrie de TV3 ‘La Riera’, Mercè Sampietro i Jordi Planas, protagonitzen, enguany, l’espot de la campanya #menjasaimoute en suport a la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer.  A l’espot també hi participen 9 persones vinculades a diferents disciplines com el yoga, el trapezi, les arts marcials (aikido) o la dansa.

En l’espot ‘No cal fer malabarismes’ els dos actors conviden la població a fer-se una foto menjant sa i a penjar-la a les xarxes (amb el hashtag #menjasaimoute) per sumar més gent sensibilitzada amb la necessitat de prevenir el càncer.