Tenen la Missió Possible de lluir una casa del terror, o és un castell gòtic, o una casa de vampirs?

Carnaval de Roses 2017

Membres de la Colla Missio Possible fent el seu (no sabem què) per acollir vampirs

La colla Missió Possible del Carnaval de Roses van de vampirs perquè… “Volíem fer un castell”… Ah, vale

Carnaval de Roses 2017
Membres de la Colla Missio Possible fent el seu castell (o el que sigui) per acollir vampirs

Diuen que van de vampirs perquè “volíem fer un castell, una barreja entre un casa del terror, un castell i una casa de vampirs”, va dir el cap de colla de Missió Possible, José Juárez.
Menys mal que no van voler fer un cementiri, perquè la vida dels habitants de Roses hauria estat en seriós perill. Ho diem perquè aquesta colla s’ho pren en serio això de decorar la carrossa, perquè el castell sembla de veritat, i s’hi haguessin volgut fer un cementiri ens ensumem que també l’haguessin volgut fer el més real possible emplenant les tombes de… I no fa falta home, que anem de festa, coi!

Hem de dir que l’entrevista amb en José la vam fer el més ràpid possible i més, quan es va convidar a entrar a la casa del terror. “Ha quedat molt xula, entra, entra”, ens va dir amb molta insistència i amb una mirada, gelada, que ens va donar escalfreds. Segur que aquest tio no és reflexa en el mirall, collons!. Hem de confessar que ara quan anem a la nau on els membres de la colla Missió Possible estan decorant la carrossa portem un grapat d’alls. Per si les mosques, millor dit, per si els vampirs…

I sí, seran vampirs, però no tenen cap títol nobiliari, com el comte Dràcula, per tant, estan més pelats que qualsevol fill de veí i això fa que per entrar al castell, o a la casa del terror, cada membre ha de pagar “190 euros amb la disfressa entregada en mà, i els nens entre 120 i 130 €, sabem que és car però la modista té un preu i el manteniment d’una colla és el que és, no hi ha més”, va assegurar Juárez, que va assenyalar que en aquesta quota no entra l’arrossada de dilluns, “no, faig una fideuada el diumenge, i el que vol anar a l’arròs s’ho paga ell, i ja està”.

Uns membres que han augmentat de 47 Elfos que van ser l’any passat a 51 Vampirs d’enguany, i d’aquest 51 vint-i-u son vampirins d’entre 1 a 11 anys.

Pel que fa al concurs, en José ho veu “correcte, és un incentiu per aplicar-se una mica més en la decoració de la carrossa, en la disfressa i en assajar una coreografia”.

I parlant de la nau on estant decorant la carrossa, que l’hauran d’abandonar quan acabi el Carnaval el cap de colla de la Missió Possible, afirma que no té lloc per guardar-la i que el tema “és una mica delicat, perquè estaria molt bé que l’Ajuntament tingués una nau, però seria per encabir les carrosses de totes les colles, no només per a les que estem en aquesta –referint-se  a la de l’Escribano-, per això crec que l’Ajuntament no pot ficar-hi mà, suposo”.  

El cap de colla veu “correcte que no es pugui beure durant les passades, perquè normalment no anem pel carrer amb un got de cervesa i un pinxo a la mà, llavors perquè ho de fem durant el Carnaval?”.

No sabem si aquesta resposta l’hagués donat el cap dels vampirs un altre any, perquè de fet a ells els dóna igual si es beu alcohol o no durant el Carnaval, ja que com ells només beuen sang…