Cinema a la Fresca

I al tercer dia de Festa Major de Roses les Barraques registren un ple de públic

Festa Major de Roses 2016
Miler de persones van assistir al tercer dia de les Barraques de la Festa Major de Roses 2016

Gran divendres de Barraques de Roses amb els Somboits i Els Catarres

Festa Major de Roses 2016
Milers de persones van assistir al tercer dia de les Barraques de la Festa Major de Roses 2016

Ahir s’iniciava el cap de setmana de la Festa Major de Roses i els rosincs, empordanesos, així com gent d’arreu, van decidir emplenar les Barraques en el seu tercer dia.

Decisió que els assistents van prendre per assistir, primer, a la proposta musical de Somboits, grup composat per 8 joves de l’Alt Empordà, els quals van oferir un concert ple de ritmes llatins, de rumba catalana, de reggae així com de jazz, ska i swing. Ritme dels qual han tret un EP que el mateix grup convida a descarregar-ho des d’AQUÍ.

Una proposta, la de Somboits, clarament dirigida a fer moure l’esquelet al públic, i en la nit d’ahir va servir per escalfar motors abans del concert del consagrats Els Catarres.

Els barcelonins, dos nois, l’Èric Vergés i en Jan Riera, d’Aiguafreda, i una noia, Roser Cruells, de Centelles, que van saltar a la fama l’estiu de 2011 amb la cançó “Jennifer” i des de llavors no han parat, van ser-hi ahir a Roses per oferir als milers d’assistents a les Barraques la seva música i especialment el seu darrer treball ‘Big Bang’, composat per 12 temes des dels quals el grup recrea el propi univers vital, i que el grup també dóna l’opció de descarregar-lo gratuïtament des de la seva web.

Un univers musical de Els Catarres que Roses va tenir la sort d’acollir en un dels darrers concerts de la seva gira Supernova, ja que el grup barceloní va anunciar que aquesta seria la última gira, si no es compte la de comiat que es farà al novembre a diferents locals de Barcelona, i que no sabien quan tornarien.

Però continuant amb l’actulitat musical de les Barraques assenyalar que aquesta nit és el torn del grup rosinc Trece Días, que tornen a tocar en el mateix escenari dos després de fer de teloners de Mago de Oz, i la banda de Gandia, La Raíz, que presentarà a Roses el seu darrer treball “Entre Poetas y Presos”, carregat de rock, reggae i ska.

[fsg_gallery id=”263″]